Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Maig del 2022
SUCESSOS

Detingut a Torrent amb 17 bosses de cocaïna

Els policies haurien localitzat a l'home a l'interior del seu vehicle amb la lluna davantera i una porta fracturada, danys que presumptament hauria ocasionat el mateix

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 32 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després d'intervindre-li un necesser que contenia pel que sembla substància estupefaent. Els policies haurien localitzat a l'home a l'interior del seu vehicle amb la lluna davantera i una porta fracturada, danys que presumptament hauria ocasionat el mateix. Els fets van ocórrer en la localitat quan els van acudir a un carrer de la zona, on pel que sembla un home estava colpejant fortament un vehicle.



Ràpidament, els agents van acudir al lloc i van localitzar a un home a l'interior d'un vehicle que tenia la lluna davantera fracturada i la porta del conductor danyada. En una actitud de pinxo, l'home els va manifestar als policies que ell era el propietari del vehicle i que els danys li'ls hauria produït ell mateix. A més, després de requerir-li la documentació, l'home va començar a insultar-los, moment en el qual li van observar que portava un necesser que subjectava amb força.



Els policies després de requisar-li el necesser, van comprovar que tenia 17 bossetes que contenia en la seua interior substància pulverulenta blanca, pel que sembla cocaïna; 790 euros, fulles de llibreta amb diverses anotacions i tres telèfons mòbils. Per tals fets, els policies van detindre a l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.89.57

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.