Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Maig del 2022
SUCESSOS

Tres persones detingudes a Torrent i València en una operació antidroga

S'han confiscat 1.078 grams de substància estupefaent de tall, 76,5 grams de pel que sembla cocaïna, 7,2 grams de pel que sembla haixix i 4.300 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a tres persones, dues d'origen espanyol i una altra equatoriana, d'entre 30 i 32 anys en dues operacions policials contra el tràfic de drogues, dutes a terme en la localitat valenciana de Torrent i en la capital del Túria. Els agents han registrat dos domicilis en els quals han confiscat 1.078 grams de substància estupefaent de tall, 76,5 grams de per als quals sembla cocaïna, 7,2 grams de per als quals sembla haixix i 4.300 euros.



Les dues operacions policials es van iniciar en tindre coneixement els agents que en dos habitatges situes en el districte valencià de Patraix i en la localitat de Torrent, es podria estar distribuint substància estupefaent, per la qual cosa van desplegar dos operatius.



Un dels dispositius es va dur a terme a Torrent, a través del qual els agents van realitzar nombroses vigilàncies en les quals van esbrinar que en un domicili de la zona es podria vendre droga. A més, durant el desenvolupament de l'operatiu, els policies van interceptar a tres compradors als quals van alçar tres actes per tinença de substància estupefaent.



En el segon operatiu desplegat en el districte valencià de Patraix, els policies van tindre coneixement que s'hauria establit un punt de venda de droga a la menuda en un domicili de la zona. A més, durant les perquisicions van esbrinar que l'habitatge també serviria com a centre d'adulteració de la substància estupefaent.



En el transcurs de les indagacions, els policies van registrar dos domicilis i van confiscar 1.078 grams de substància estupefaent de tall, 76,5 grams de per als quals sembla cocaïna, 7,2 grams de per als quals sembla haixix, 4.300 euros, a més de balances, filferros i bossetes.



Després de finalitzar tots dos operatius, els policies han detingut a tres persones, dos homes i una dona, per un delicte de tràfic de drogues. Un dels arrestats ha passat a disposició judicial, decretant el jutge el seu ingrés a la presó. Els altres dos, han pogut en llibertat després de ser sentits en declaració, no sense abans ser advertits de l'obligació legal que tenen de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siguen requerits per a això.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.66.188

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.