Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Maig del 2022
URBANISME

VOX demana inversions per al barri de la Marxadella

Segons el partit d'Abascal els veïns es queixen de la falta de seguretat i del mal estat de les calçades i les voreres

VOX demana inversions per al barri de la Marxadella. Segons el partit d'Abascal, que s'ha reunit amb els seus representants, es queixen de la falta de seguretat i del mal estat de les seues calçades i voreres. "Com quasi totes les associacions de veïns amb les quals hem tingut ocasió de reunir-nos, ens han manifestat la invisibilitat total que pateixen per part de l'Ajuntament", comenten des de VOX.

 

A més afirmen que els carrers estan replets de "sots, amb desnivells provocats per les arrels dels arbres i amb un asfaltatge sense mantindre ni revisar ni canviar, des de fa molts anys". Un altre greu inconvenient és que les connexions amb els habitatges dels cables d'electricitat des d'aquests pals "són aeris, estan a baixa altura, no tibats, els camions entropessen amb ells al circular per la calçada i a més estan al costat de les tanques de les cases, la qual cosa suposa tant un perill per a la seguretat dels habitatges per servir d'escala i saltar dins de la propietat, com un risc evident per la seua baixa altura".

 

La seguretat per falta de policia és una altra de les seues demandes, "l'absència d'efectius convida a la impunitat en determinats comportaments i genera inseguretat en els veïns". Un altre aspecte que els traslladen és que "el barri s'ha convertit en l'aparcament de persones que no viuen allí, per la falta d'espais d'aparcament en la zona de Pare Méndez o Avinguda al Vedat. El problema és que, en moltes ocasions, no es respecten els guals, s'aparca indegudament i fins i tot ocupant els passos de vianants amb total impunitat".



Des de VOX, "tornem a constatar la política de gestos buits de l'equip de govern socialista de l'Ajuntament, que parla i no tradueix en actes els seus discursos. Moltes excuses per a no treballar en benefici dels veïns, que són, al cap i a la fi, els que paguen els seus salaris".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.84.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.