Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Maig del 2022
MEDI AMBIENT

Els populars demanen en Les Corts desmantellar la planta de Gemersa a Torrent

Aquesta mateixa setmana les instal·lacions han patit dos incendis, una de matinada i un altre al migdia del passat 24 de maig

Els populars han demanat en les Corts desmantellar de la planta de residus de Gemersa després de conéixer-se que les instal·lacions han patit dos incendis en menys de 24 hores, un de matinada i un altre al migdia aquesta mateixa setmana.

 

La portaveu dels populars, Amparo Folgado ha assenyalat que "es continua demostrant per quart any consecutiu que les promeses de l'alcalde són un brindis al sol, perquè la planta de Gemersa continua sent un perill per al medi ambient a Torrent, cada cert temps es produeixen incendis que són perjudicials per a la salut dels torrentins i la Conselleria segueix sense posar els 2,3 milions d'euros sobre la taula que va prometre Ros per a desmantellar aquest abocador".



Els populars han visitat en diverses ocasions la planta de Gemersa per a denunciar la inacció de la Conselleria i de l'Ajuntament. L'any passat 2021 i a preguntes de la diputada Elisa Díaz, la consellera Mollà va respondre que no existeix una data per al desmantellament de Gemersa, ni un pressupost per a això, i va bolcar tota la responsabilitat a l'Ajuntament de Torrent, presidit per Jesús Ros.



Finalment, Folgado ha afirmat que "continuem veient que no hi ha voluntat política per part del Consell del Botànic ni de Jesús Ros i els seus socis de Ciutadans per a posar fi a aquest abocador de materials de construcció i enderrocaments, que és perjudicial per als torrentins, per al medi ambient i que ja ha patit quasi una dotzena d'incendis des del seu abandó".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.84.228.68

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.