Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Maig del 2022
POLÍTICA

El PP reclama inversions per a acabar amb les inundacions en Parc Central

Folgado: "Jesús Ros no té cap voluntat d'unir els barris de Parc Central i la Marxadella fins que no s'urbanitze Parc Central III, ja que solament li importa la rajola"

Els populars de Torrent continuen les seues visites als diferents barris de la ciutat amb la iniciativa "El Despatx d'Amparo Folgado al Carrer" que ahir va tindre la seua parada en l'Avinguda Olímpica, en el centre de Parc Central.



La portaveu del PP a la ciutat de Torrent, Amparo Folgado ha assenyalat que "els veïns de Parc Central no volen una passarel·la de disseny i amb flors per 300.000 euros ni una rotonda en la Pl. de la Concòrdia per 200.000 euros més, sinó pagar menys imposats i que s'invertisca a acabar les inundacions en l'entrada al barri".

 

Aquestes afirmacions les realitza després de comprovar que la reforma de la passarel·la sobre l'autovia, que ha tornat a traure's la licitació costarà finalment més de 330.000 euros i en el Pla Ficus s'assenyala que Ros pretén invertir 200.000 euros als jardins de la rotonda de la plaça de la Concòrdia.



A més, els populars ja van denunciar en el seu moment que el pressupost d'Aigües de l'Horta i el del mateix Ajuntament per a 2022, seguia sense incloure cap partida per a acabar amb les inundacions en l'Avinguda Joan Carles I i el carrer Foyeta, totes dues afectades en cada episodi de pluges torrencials.



La portaveu dels populars, Amparo Folgado va poder conversar amb els veïns sobre temes que els preocupen com els retards en la construcció del Centre de Salut de Parc Central i els retards en la construcció dels futurs jutjats. Folgado va assenyalar que "estic convençuda que tant la conselleria com el Sr. Ros es posaran les piles perquè el Centre de Salut de Parc Central estiga obert en les setmanes prèvies a les eleccions municipals de 2023, els retards no tenen un altre motiu per tindre'l per a maig de l'any que ve".



Els veïns també van mostrar la seua preocupació per la inseguretat ciutadana que ja està afectant Parc Central, com a la resta de la ciutat i on s'estan produint robatoris en garatges, trasters i en comerços del barri. Un problema per al qual els populars sempre reclamen incrementar la plantilla de la Policia Local i recuperar la Policia de Barri.



D'altra banda, les mares i pares de Parc Central han tornat a transmetre la necessitat d'obrir el carrer que uneix Parc Central i La Marxadella, ja que hui dia i després de quatre anys des de l'aprovació de la moció presentada pel PP, aquesta obra provisional segueix sense executar-se per part del Sr. Ros i els escolars acudeixen al Col·legi Sant Pasqual a través d'una senda que uneix el barri amb el carrer Albaida. 

 

Folgado ha tornat a posar-se del costat dels veïns, recordant que la proposta del PP i aprovada per tots els partits, segueix sense posar-se en marxa per part del Partit Socialista i cada any, els populars reclamen la seua inversió en els pressupostos municipals. "Jesús Ros no té cap voluntat d'unir els barris de Parc Central i la Marxadella fins que no s'urbanitze Parc Central III, ja que solament li importa la rajola", han assenyalat els populars.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.171.121

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.