Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Maig del 2022
POLÍTICA

Folgado reclama per tercera vegada un Pla d'Asfaltat per a Calicanto

El Partit Popular de Torrent va traslladar el seu despatx municipal dissabte passat a Cimeres de Calicanto, dins de la iniciativa "El Despatx d'Amparo Folgado al Carrer", on va poder parlar amb els veïns i veïnes

El Partit Popular de Torrent va traslladar el seu despatx municipal dissabte passat a Cimeres de Calicanto, dins de la iniciativa "El Despatx d'Amparo Folgado al Carrer", on va poder parlar amb els veïns. Els principals problemes que els veïns van traslladar a Folgado són els derivats de la falta d'aigua potable des de l'any 2017 i la situació de l'asfalt a la urbanització.



Folgado recorda que "l'any 2018 des del Partit Popular presentem una moció a l'Ajuntament perquè es creara un Pla d'asfaltat per a Calicanto, amb càrrec al romanent de tresoreria de 2017, però Ros va preferir aqueix any destinar-lo a la compra de locals sense cap ús posterior, com acostuma".



Ja en 2021, els populars van tornar a reclamar a Jesús Ros un pla d'asfaltat per a Calicanto, doncs, la majoria de carrers es troben sense asfalt, en unes altres ha saltat i només queda grava i altres en les quals la vegetació s'ha apoderat del ferm. "Els veïns de Calicanto estan indignats per pagar impostos i taxes per serveis públics que en realitat mai reben, siga aigua potable o asfaltat i així amb tants altres serveis", afirma Folgado.



A més, la portaveu dels populars subratlla que "Ros destinarà 5 milions d'euros a asfaltar l'Avinguda i carrers que no són necessàries, mentre les que necessiten inversions segueixen en l'oblit, com les de Calicanto". Pel que des del Partit Popular de Torrent, s'insta l'alcalde a crear un Pla d'asfaltatge anual de carrers en Calicanto.



Quant a l'aigua potable que reclamen els veïns, la portaveu popular va explicar l'aprovat en el Ple municipal del mes de maig, en què, després d'una moció originària del PP, cinc grups municipals es van posar d'acord per a sol·licitar a Aigües de l'Horta, que la tarifa de l'aigua s'ajuste a l'aigua no potable, que reben des de 2017 en els seus habitatges. A més, de constrényer perquè es cree la planta desnitrificadora, que permeta a Calicanto disposar de nou d'aigua potable.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.