Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Maig del 2022
FALLES

Les falles de Torrent reben els premis "La Plantà del Vidre"

Aquesta iniciativa d'Ecovidrio, impulsada durant les passades Falles, té com a finalitat conscienciar de la importància de separar correctament els residus

La sala d'actes de l'Ajuntament ha acollit el lliurament de premis de la campanya 'La Plantà del Vidre', impulsada per Ecovidrio durant les passades Falles amb l'objectiu de conscienciar de la importància de separar correctament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs d'aquestes festes.

 

D'aquesta manera, han sigut premiats tant el consistori torrentí com les 21 comissions falleres que van superar la recollida de residus de l'edició anterior, rebent aquestes comissions un mini iglú amb la imatge de la campanya per als seus respectius casals fallers.

 


Les Falleres Majors de Torrent, Sara Garrigues Rosegue i Paula Alapont Moreno, han sigut les encarregades d'entregar els guardons, en un acte que ha comptat amb la presència del representant d'Ecovidrio, Manuel Sala, el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, i el regidor de Festes, José Pascual Martínez.

 


"Aquesta iniciativa tracta d'involucrar a les comissions falleres, que són un dels pilars del moviment associatiu de Torrent, en la labor de sensibilització davant l'alerta climàtica. Fet que és fonamental per al futur de la ciutat", destaca el responsable de l'àrea de Medi Ambient, Francisco José Arnau.

 

Per part seua, l'edil José Pascual Martínez incideix en "el poder transformador de les 29 comissions falleres de la ciutat, que són un exemple de pedagogia i conscienciació per a la població, ajudant al fet que Torrent puga desenvolupar-se d'una manera més sostenible".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.90.33.254

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.