Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Maig del 2022
URBANISME

L'Antic Mercat acull la primera reunió per a l'Agenda Urbana 2030

Aquestes trobades tenen com a finalitat definir les accions per a desenvolupar de manera sostenible el Torrent del futur

La Sala Cívica de l'Antic Mercat ha acollit la primera jornada participativa de l'Agenda Urbana de Torrent amb la societat civil, l'objectiu de la qual era tractar les propostes elaborades pel consistori en la seua anàlisi prèvia en matèria de territori, medi ambient, urbanisme, mobilitat i habitatge.

 

La sessió va comptar amb l'assistència de representants de la Corporació Municipal, tècnics municipals i representants de la Fundació Horta Sud, Artic, ASIDIT, Tècniques orientals, Falla Cronista, la Unió Musical,  el Cercle Catòlic i les associacions veïnals de la Marxadella, La Torre i Mas de Don Pedro. En la trobada es van realitzar diverses dinàmiques de grup per a exposar els punts de vista dels participants, destacant especialment les qüestions entorn de la mobilitat i l'àmbit agrícola.

 


Hui prossegueixen les reunions a la Sala Cívica de l'Antic Mercat, amb una sessió que tractarà els temes relatius a l'àmbit social, cultural, educatiu i esportiu, així com el relacionat amb la igualtat. Així mateix, demà tindrà lloc la tercera data d'aquestes jornades participatives, arribant el torn dels assumptes integrats en indústria, comerç, ocupació, governança i transparència.



"L'Agenda Urbana Torrent 2030 és el pla estratègic que definirà el futur de la nostra ciutat, per la qual cosa és de vital importància que les organitzacions socials de Torrent ens ajuden a impulsar les accions que ens permeten aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible", explica el regidor de Règim Interior i Planificació Estratègica, Andrés Campos, qui també remarca que "el camí a seguir conflueix amb l'establit per les directrius europees, nacionals i autonòmiques".

 


Aquesta estratègia compta amb el finançament dels fons del programa Next Generation del Ministeri de Transport i Mobilitat i s'integra dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.165.246

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.