Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Maig del 2022
MÚSICA

Alexander Beliakov i Deva Mira, guanyadors de la VIII edició del Concurs Nacional de Piano Amparo Fandos

Manuel Alonso va aconseguir el segon premi de 1.300 euros i Mar Valor amb el tercer premi de 700 euros. Així mateix, en la Categoria B (fins a 18 anys) Deva Mira es va alçar amb el primer lloc i una Tauleta valorada en 300 euros, mentre que María Luisa Alfonso va guanyar la beca per valor de 100 euros que incloïa el segon premi

Divendres passat 20 de maig va tindre lloc la gala final del Concurs Nacional de Piano Amparo Fandos, el certamen biennal organitzat per l'Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Conservatori Professional de Música de Torrent, que enguany va aconseguir la seua huitena edició oferint al públic, una vegada més, l'actuació de virtuosos pianistes nacionals i internacionals residents a Espanya. L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Jesús Ros i la regidora d'Educació, Patricia Sáez, els qui van poder gaudir de primera mà del talent dels participants, que ja són una realitat en el panorama musical.



D'aquesta manera, en la Categoria A (fins a 25 anys) es va imposar Alexander Beliakov, obtenint, així, un premi de 2.500 euros; per part seua, Manuel Alonso va aconseguir el segon premi de 1.300 euros i Mar Valor amb el tercer premi de 700 euros. Així mateix, en la Categoria B (fins a 18 anys) Deva Mira es va alçar amb el primer lloc i una Tauleta valorada en 300 euros, mentre que María Luisa Alfonso va guanyar la beca per valor de 100 euros que incloïa el segon premi.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.227.104.229

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.