Dissabte, 11 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 10 de Maig del 2024 a les 13:15:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 23 de Maig del 2022

El PSOE recorda al PP que Nous Espais ha complit amb la llei

A més recorden a la portaveu popular que "l'equip de govern de l'Ajuntament sempre ha sigut transparent en les seues actuacions i aquestes han estat regides per les indicacions de caràcter tècnic que han transmés els professionals en la matèria"

La polèmica ha tornat a saltar entre l'equip de govern socialista i el Partit Popular. En aquesta ocasió respecte a un cas laboral en l'empresa pública de Nous Espais. Segons el Partit Socialista, "Folgado no pot fer demagògia de qualsevol tema que se li ocórrega per a obtindre un rèdit personal".

 

Els socialistes acusen la popular de "fer política amb la malaltia d'una persona i fer declaracions allunyades de la realitat que l'única cosa que pretenen és confondre a la població i un titular alarmant en els mitjans a qualsevol preu". A més li recorden que, "ella és coneixedora, o almenys hauria de ser-ho, d'aquest cas, que s'ha tractat de manera transparent en els consells de Nous Espais, i sap de primera mà la situació de la societat pública i que aquesta no podia fer, d'acord amb la llei, gens diferent del que ha fet".



Els socialistes afirmen en un comunicat que "l'equip de govern de l'Ajuntament sempre ha sigut transparent en les seues actuacions i estàs han estat regides per les indicacions de caràcter tècnic que han transmés els professionals en la matèria". Aclareixen a altre que, "tal com ha informat la societat pública en la seua nota informativa es tracta d'una qüestió de compliment de la llei i de les disposicions judicials i l'Ajuntament i el seu equip de govern compleixen escrupolosament amb aquestes".



Ja finalment afirmen que "qualsevol càrrec públic que, mitjançant les seues declaracions, inste a uns altres a l'incompliment de les lleis està obrint un camí molt perillós. Aquest és el cas d'Amparo Folgado que constantment, bé per ignorància bé per voluntat de desprestigiar a l'Ajuntament i al municipi, proposa que s'adopten mesures que no són legals".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.248.24

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.