Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Dilluns, 23 de Maig del 2022
FUTBOL SALA

La victòria enfront del Castelló donen a l'Hispànic a la tercera posició de la taula

Finalment, no van ser segones, ja que no es va donar un triple empat entre segon, tercer i habitació equips

Últim encontre de la lliga regular de l'equip torrentí, partit jugat en el poliesportiu Chencho de Castelló, tres punts que donen a les de Torrent al tercer lloc en la taula amb els mateixos punts que el segon. Segona plaça que podia haver-se aconseguit d'haver-se donat un triple empat entre segon, tercer i quart, però alguna circumstància extraesportiva ho ha evitat.

Partit que, malgrat l'inflat del resultat, no va ser gens fàcil per a les torrentines, la trobada sobre el parquet va ser més igualat del que s'aprecia, únicament la gran faena i efectivitat de les de M. José va anar únicament el que incline la balança del costat torrentí i una altra setmana més ressaltar el gran fer de Núria baix pals. Partit molt intens des de l'inici que no es decante fins al minut 11, quan Lesley batia la porteria de la plana i avançava a les seues 0-1, el gol descol·locà una miqueta a les blavenques que veien com un minut més tard Carmen ampliava diferències 0-2. Les de Vero Guerrero ho intentaven, però una vegada i una altra s'estavellaven davant la bona defensa torrentina i l'encertadíssima Núria que detenia tot el que li arribava, arribant al descans amb el marge de dos gols per a les valencianes.

La segona meitat un calc de la primera, això no obstant, les locals van eixir amb una marxa més per a intentar reduir diferències, la trobada molt entretinguda per a l'espectador per les contínues alternances del joc, però serien les de la capital de L'horta sud valenciana les que tornarien a ampliar diferències amb el gol de Cris en el minut 30 i pujar el 0-3, les castellonenques continuaven buscant aqueix gol que les ficara en l'encontre, no obstant això, Núria ténia la seua vesprada sota pals i en l'u contra un, la punta arribe en el minut 36 quan Carla va fer el 0-4 amb el qual s'arribe al final de la trobada.

Tres punts davant un rival que no és gens fàcil fer-los quatre gols, únicament Joventut d'Elx i Hispànic Torrent han sigut capaces de fer-li una diferència major de tres gols i únicament la falta de gol les ha deixades en la part baixa de la taula.