Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de Maig del 2022

Tot preparat per a una nova edició de ‘Degustació de cultures’

Dissabte que ve 21 de maig, Dia Mundial de la *Diversitat Cultural, la plaça Major acollirà de nou aquesta cita gastronòmica, que combina les tradicions culinàries de les diferents associacions culturals de Torrent

Dissabte que ve 21 de maig, Dia Mundial de la Diversitat Cultural, se celebrarà en la plaça Major la 3a edició de 'Degustació de cultures', la cita gastronòmica que combina les tradicions culinàries de les diferents associacions culturals de Torrent. La jornada s'iniciarà a les 11h amb l'animació infantil ‘el Joc d l’Oca torrentna’ a càrrec de Cucurucú Teatre; a continuació, a partir de les 12:30h, tindrà lloc la degustació de plats regionals d'Andalusia, Castella-la Manxa, Extremadura i la Comunitat Valenciana. 


“Estem molt contents de poder tornar a celebrar aquesta iniciativa després de dos anys, ja que ens permet posar en valor i donar visibilitat a les diferents cultures regionals que integren Torrent, les quals estan molt arrelades a la nostra ciutat i conformen la nostra identitat com torrentins”, destaca la regidora de Cultura, Susi Ferrer. 


Així, el públic podrà gaudir d'una gran varietat de receptes de la mà de l'Associació Cultural Castella-la Manxa, el Centre Cultural El Quixot, l'Associació d'amics de la Cultura Andalusa i l'Associació Unió Extremenya. Així mateix, també col·laborarà repartint paella l'Associació Provincial de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius de Torrent. 


A més, durant la celebració de ‘Degustació de cultures’, la Torre romandrà oberta a les visites, de manera que el públic puga accedir de primera mà als secrets que guarda l'icònic monument torrentí.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.12.108.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.