Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de Maig del 2022
SUCESSOS

15 denúncies policials en un cap de setmana al carrer Pare Méndez

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va anunciar que s'han produït noves incorporacions en la plantilla de la Policia Local que "ajudaran a controlar el problema que pateixen els veïns del carrer

La Policia Local de Torrent posa 15 denúncies en un cap de setmana al carrer Pare Méndez. L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va anunciar que s'han produït noves incorporacions en la plantilla de la Policia Local que "ajudaran a controlar el problema que pateixen els veïns del carrer".

 

El passat 28 d'abril els veïns i veïnes d'aquest carrer de Torrent van presentar 145 signatures a l'Ajuntament per l'incompliment de la normativa de les terrasses. Les signatures arriben de setmanes d'haver d'aguantar crits, càntics i sorolls fins a altes hores de la matinada. També es queixen de falta de neteja, a primera hora del matí els veïns i veïnes del carrer ha d'esquivar llandes, botelles i inclusos gots en plena vorera el que ha provocat que els veïns s'unisquen per a demanar solucions.



Davant aquestes queixes Compromís i VOX han demanat solucions a l'equip de govern de Jesús Ros. Des de VOX demanen una reunió urgent amb la delegada de seguretat Inma Amat per a "restablir la convivència ciutadana".

 

Compromís ha demanat els informes policials per a saber què està passant realment al carrer Pare Méndez, ja que els veïns parlen a més de tràfic de drogues a les portes de les seues cases. Per això, el seu portaveu Pau Alabajos ha demanat que es responguen en el pròxim ple del mes de juny.



Per part seua, el màxim edil, Jesús Ros ha recordat que, "no és un problema que es puga evitar al 100 per 100 desgraciadament, el que estem fent i farem és controlar la situació".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.12.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.