Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 18 de Maig del 2022
INFRAESTRUCTURES

Conselleria dóna llum verda a la planta potabilitzadora de Calicanto

El projecte compta amb un pressupost del voltant de 400.000 euros i se situarà al costat dels pous d'aigua

Divendres passat 13 de maig conselleria va donar llum verda a la planta potabilitzadora de Calicanto. El projecte compta amb un pressupost del voltant de 400.000 euros i se situarà al costat dels pous d'aigua del qual s'assorteixen actualment els al voltant de 700 veïns afectats.

 

L'alcalde Jesús Ros ha manifestat referent a aquest tema que, "el tema de l'aigua amb elevat percentatge de nitrats sempre ha estat i ara després de l'aprovació per part de Generalitat posarem fi a aquest problema". Ros ha fet repàs de totes les iniciatives que s'han dut a terme en aquests anys per a posar fi a una qüestió que segons el màxim edil, "no té fàcil solució, no és un bacteri que cal eliminar i s'ha hagut d'analitzar possibles solucions fins a donar amb la que seràs la definitiva i eliminarà l'alt percentatge de nitrats que fa que l'aigua no siga apta per al consum humà".



El total de veïns afectats van presentar diversos escrits a l'Ajuntament per a mostrar el seu malestar i demanar solucions. PP i VOX van presentar una moció sobre aquest tema que va ser aprovada per tots els grups, a excepció de Compromís que es va abstindre, després de la presentació d'una esmena del Partit Socialista.



Segons Ros, "després de l'aprovació de Sanitat ara ja comença el procés administratiu per a posar en marxa aquest projecte amb una inversió important, però que posarà solució als problemes del subministrament d'aigua en Calicanto, espere que siga quant abans". I ha finalitzat donant les gràcies a la conselleria de Sanitat perquè, "ha resolt aquesta petició molt ràpidament, han sigut setmanes i no mesos i això cal agrair-li-ho".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.121.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.