Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 18 de Maig del 2022
COMPROMÍS

COMPROMÍS demana els informes policials sobre les queixes dels veïns de Pare Méndez 

Pau Alabajos: “És important que els grups polítics siguem coneixedors de primera mà del que està passant realment al Carrer Pare Méndez”.

El grup municipal de Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Pau Alabajos, ha adreçat al Ple de l’Ajuntament una petició d’informació relativa a les actuacions policials al Carrer Pare Méndez davant les queixes veïnals per aldarulls, tràfic de drogues i els elevats nivells de sonoritat que pateixen, especialment les produïdes en el tram comprés amb la confluència dels carrers Elena Tamarit i Montgó.

 

Aquestes qüestions s’han de respondre obligatòriament pel Govern Municipal al pròxim ple ordinari de juny i estan adreçades tant a l’àrea de Gestió de la Ciutat i Seguretat, com a la delegació de Mobilitat.

 

Per a Alabajos, la falta de resposta dels dos responsables municipals al passat ple ordinari de maig evidencia una ordre directa de l’alcalde Ros de no respondre durant els plenaris a les preguntes formulades per l’oposició, motiu pel qual el seu grup s’ha vist forçat a plantejar les qüestions per escrit, almenys per a tindre constància documental del que està passant al barri.

 

Així mateix, des de Compromís s’ha preguntat addicionalment si el govern municipal és coneixedor d’altres intervencions més enllà de la Policia Local, tals com les que efectua la Policia Nacional, especialment les referides al tràfic de drogues i els delictes amb agressions, i en cas positiu que es comunique als grups de l’oposició quantes s’han produït i quines mesures té previstes aplicar el govern municipal amb immediatesa.

 

Finalment, pel que fa als incompliments de l’Ordenança de Circulació en aquest carrer, així com la de Convivència Ciutadana, se sol·licita que els responsables polítics informen sobre el nombre de queixes i denúncies interposades per les veïnes i els veïns afectats, i si aquestes s’han resolt o continuen pendents.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.85.167.119

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.