Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 17 de Maig del 2022
MÚSICA

La soprano valenciana Teresa Albero actua en l'Auditori amb "La veu humana"

L'obra, basada en el monòleg de Jean Cocteau, ha sigut portada al teatre en nombroses ocasions, així com al cinema mitjançant el curt que el cineasta Pedro Almodóvar va crear amb l'actriu Titlla Swinton com a protagonista en 2020

L'òpera francesa "La veu humana" es representarà dissabte que ve 21 de maig a l'Auditori de Torrent. La protagonista, sense nom i enganxada al seu telèfon, necessita continuar escoltant la veu de qui ha sigut el seu amor durant cinc anys. Un desgast emocional i psicològic que fa de l'òpera una obra esquinçadora, impactant i que no deixa a ningú indiferent.

 


La producció compta amb la direcció escènica de Lucas Carbonell qui descriu tot un món emocional lligat a l'ensomni, la psicoanàlisi i les emocions més íntimes. La crueltat d'una conversa que porta a la protagonista a la part més fosca de l'ésser humà. La direcció musical serà duta a terme pel mestre Francisco Cholbi qui juntament amb la soprano Teresa Albero han interpretat l'òpera en diversos escenaris com Eivissa, Alcoi, Xàbia i València.

 

L'obra, basada en el monòleg de Jean Cocteau, ha sigut portada al teatre en nombroses ocasions, així com al cinema mitjançant el curt que el cineasta Pedro Almodóvar va crear amb l'actriu Titlla Swinton com a protagonista en 2020.

 

En aquesta ocasió, serà l'òpera -amb música de Francis Poulenc i amb protagonistes valencians- la que serà representada en l'Auditori de Torrent el pròxim 21 de maig. Una obra d'una hora de duració en la qual els silencis són esquinçadors i la pressió emocional, les interrupcions i les mentides darrere de l'aparell formen part de la trama com si foren personatges secundaris. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.33.178

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.