Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Maig del 2022
POLÍTICA

VOX acusa l'equip de govern d'"ocultar els seus errors, incompliments i les seues despeses supèrflues"

El partit d'Abascal afirma de l'equip de Ros que són "aprofitats de la política"

El 9 de desembre de 2013 es va aprovar la Llei 19/2013, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Les entitats locals van disposar d'un termini màxim de dos anys per a adaptar-se a les obligacions contingudes en aquesta llei, per la qual cosa des de VOX recorden que, "l'Ajuntament de Torrent està obligat des de 2015 a donar compte, exposar i relatar tot allò que esdevé, tant als grups polítics com a la ciutadania. No són uns bons professionals, són aprofitats de la política".

 

Per a Martínez, regidor de VOX, "aquest ajuntament oculta els seus errors, incompliments i les seues despeses supèrflues, les mocions que des de VOX hem presentat, malgrat la seua aprovació, es troben sense executar". Antonio Martínez afirma que, "en tres anys de legislatura, he sigut i sóc testimoni d'actuacions faraòniques, capritxos d'un alcalde socialista que no soluciona els vertaders problemes dels torrentins". Segons la coalició, "aquest govern juga a ser magnats immobiliaris: el Palauet Giner-Cortina, el desemborsament final del qual aconseguirà els dos milions i mig d'euros, la compra del Cinema Cervantes, 680.000 €, l'edifici conegut com "la malaguenya", 700.000 €...

 

Sense saber la seua finalitat". Des de VOX recalquen que "els torrentins necessiten solucions que milloren l'economia de les seues llars i llocs de treball; que s'atenga les reivindicacions dels veïns de Calicanto i Monte hermoso; del barri Xenillet; que s'actue sobre la problemàtica situada al carrer Pare Méndez i que s'eliminen subvencions innecessàries per a poder abaixar els impostos municipals. Torrent necessita potenciar els polígons industrials i el Centre Comercial Les Amèriques o el Toll L'Alberca.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.156.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.