Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Dilluns, 16 de Maig del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic continua sumant victòries

Partit corresponent a la jornada 14 i ultima de la fase d'ascens a lliga nacional. Pendent queda la jornada 12 que es va decidir canviar al 22 de maig

El partit des de l'inici prenc una intensitat de joc molt alta oferida per les blanquiverdes, amb un equip just d'efectius per a presentar batalla a les torrentines i sabedores de la gran qualitat d'elles mateixes, la millor opció era eixir arrasant i marcant prompte, les de Torrent, van arribar a la ciutat del palmerar amb l'horari just, fet que els va suposar un problema per a entrar centrades al partit, malgrat tot les de M. José, tal com avançaven els minuts i amb els canvis oportuns, van anar acovardint l'ímpetu il·licità i començant a prendre la iniciativa, amb jugadores com Andrea i Carmen prenent protagonisme o Almudena que prestava una labor defensiva de gran nivell, a més com no Nuria sota pals tornava a ser de nou una autèntica espartana detenint tot el que li arribava, fins que arribat el minut 10 Lesley cap al 0-1 per a les guerreres hispàniques, amb el minut 19 quasi complit, Carmen cap al 0-2 amb el qual s'arribava al descans.

El segon temps amb les alacantines sense canvis i molt cansades per l'alt ritme de la primera meitat, les valencianes van anar prenent més control de joc i marcant prompte el 0-3, arribat el minut 24 obra d'Andrea, les il·licitanes continuaven mostrant futbol sala de molta qualitat i sotmetent a vegades a les torrentines, però l'ordenada defensa i novament Santa Nuria continuaven mantenint la porteria hispànica a zero, les blanquiverdes amb tot perdut jugaven de cinc, arribat el minut 35 novament super Núria amb olfacte golejador des de porteria fa el 0-4, les locals de manera admirable continuaven picant la porteria torrentina, es mereixien alguna recompensa, però al contrari, va ser la guerrera hispànica Almu la que turó la seua gran trobada en el minut 39 amb el 0-5, fins que per fi quasi amb el temps complit la seua capitana Trini, tota una institució de l'equip alacantí de fort tret, cap a l'1-5 amb el qual es va arribar al final de l'encontre.

Victòria importantíssima de les hispàniques davant les il·licitanes que per qualitat, treball i sacrifici van meréixer algun gol més. Les de Torrent, amb l'empat a dos en aquesta última jornada de Ye Faki i Alboraia, sempre que les torrentines vencen la pròxima jornada 12 a Castelló ala les Bisons "B", jornada ajornada al dia 22 de maig, podrien acabar subcampiones del campionat, una cosa impensable a l'inici de temporada.