Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 13 de Maig del 2022
CICLISME

24 hores seguides amb bicicleta a favor d'Aspanion

La plantilla de Hidraqua recorreran amb bicicleta els municipis en els quals opera la companyia en la Comunitat Valenciana

La plantilla de Hidraqua ha llançat el repte de recórrer amb bicicleta aquells municipis en els quals la companyia i les seues empreses participades operen en la Comunitat Valenciana. Es tracta d'una iniciativa social i saludable en la qual, durant 24 hores seguides, es recorreran els 500 km que separen Benicarló d'Oriola a fi de donar visibilitat i recaptar fons per a Aspanion, l'Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

 


Així, els pròxims 28 i 29 de maig qualsevol persona, pertanga a la plantilla o no de Hidraqua i les seues empreses participades, podrà participar totalment o parcialment en aquest recorregut. El plantejament inicial part de Jose Ramón Peleteiro, treballador de Hidraqua, que fa uns anys va patir un greu accident amb bici i va prendre a decisió de, a partir d'aqueix moment, prendre les seues accions esportives amb una fi social que permeteren ajudar a la societat.

 


Després d'una primera edició en la qual es van recórrer 520 km i 6000 metres de desnivell en la zona de l'Alcoià i el Comtat a favor de l'ong COCEMFE Alacant en 2019, es torna a plantejar un nou repte amb el suport de l'empresa gestora del cicle integral de l'aigua en més de 80 municipis de la Comunitat Valenciana.
Segons ha declarat Jordi Azorín, director general d'Hidraqua, "Hidraqua i les seues empreses participades treballen des de fa anys en iniciatives socials que permeten millorar la qualitat de vida de la ciutadania dels municipis en els quals prestem servei, alhora que promovem hàbits saludables entre la nostra plantilla. Quan un membre de la mateixa ens va plantejar aquest repte, vam entendre que havíem de donar suport a aquesta acció, perquè implica que no sols es tracta d'un compromís com a entitat, sinó que posa de manifest que aquest compromís es trasllada a totes les persones que formen part del seu equip humà. D'aquí ve que jo mateix vaja a recórrer amb bici part d'aquest recorregut i, per tant, a donar suport a la causa que es promou".

 


Les col·laboracions amb aquesta associació podran fer-se a través de compte d'ASPANION: ES32 2100 2874 8913 0008 4657 directament o a través de BIZUM codi 11204 amb el concepte: Repte Hidraqua 2022. Per a qualsevol aclariment o dubte respecte a la fi d'aquesta donació, es podran tramitar les consultes a través del compte de correu de l'entitat valencia@aspanion.es.

 


Així mateix, les rutes i horaris d'aquest repte podran consultar-se a través de la web de www.hidraqua.es o del correu electrònic: retodp24@outlook.com, on també totes les persones podran dirigir-se per a tramitar qualsevol consulta. Mentre que la inscripció es realitzarà a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/y3cczjujns.



ASPANION
ASPANION és una associació constituïda per mares i pares de menors amb càncer. Treballa des de 1985 per a garantir la millor qualitat de vida de les xiquetes i xiquets afectats i de les seues famílies, mitjançant programes d'atenció psicològica, social i econòmica; investigació; oci i temps lliure i informació. En 2021 l'entitat va atendre més de 1000 famílies de la Comunitat Valenciana, des de les seues seus d'Alacant i València; d'elles, 140 eren de nou diagnòstic.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.