Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 13 de Maig del 2022
POLÍTICA

El senador popular Javier Maroto participa en la 2a edició del Fòrum Torrent 2023 d'Amparo Folgado

La portaveu i presidenta dels populars a Torrent ha expressat la seua satisfacció amb aquesta segona edició, ja que "és un plaer i un privilegi rebre a persones referents en el nostre partit"

El PP de Torrent ha celebrat la segona edició del seu Fòrum Torrent 2023, de la mà de la seua presidenta local Amparo Folgado, on el senador i portaveu, Javier Maroto, ha sigut la persona convidada. També han volgut acompanyar a la formació popular en aquesta ciutat el president provincial, Vicent Mompó, i els companys de Maroto al Senat, Fernando de Rosa i Salomé Pradas, així com el diputat autonòmic Felipe Carrasco.



Aquesta nova jornada, que ha comptat amb quasi un centenar d'assistents, entre ells referents del món empresarial, comercial, associatiu, social i cultural de la ciutat, ha repetit el mateix format amé i dinàmic que l'anterior fòrum: un menjar, on els assistents han pogut llançar les seues preguntes al convidat. Javier Maroto ha elogiat aquest format que els populars torrentins han posat en marxa enguany. Per a ell, aquesta iniciativa, el Fòrum Torrent 2023, on poder conversar i intercanviar impressions, és la millor manera de connectar amb la gent i els veïns i veïnes.



La portaveu i presidenta dels populars a Torrent, Amparo Folgado, ha expressat la seua satisfacció amb aquesta segona edició del Fòrum Torrent 2023, ja que "és un plaer i un privilegi rebre a persones referents en el nostre partit, com Javier Maroto, perquè ens compten les seues experiències de govern i gestió, i així poder transmetre-les per a millorar Torrent".



Quant a la valoració de la líder popular a Torrent, en paraules de Javier Maroto, "la seua empatia, la seua manera de ser, natural, fa que connecte amb la gent. A més, Amparo, té marca, el PP, bon equip i projecte particular, que és el fonamental en un polític local, així que ho té tot per a ser una bona alcaldessa".



El president del PP a la província de València, Vicent Mompó, també ha volgut dirigir unes paraules a tots els assistents i felicitar la formació popular en la capital de l'Horta Sud. Segons aquest, "és un orgull veure com el partit a Torrent està funcionant, està en marxa, amb les piles carregades i organitzant permanentment activitats capdavanteres com aquest fòrum".



Els eixos del municipalisme
Maroto, que va ser alcalde Vitòria i un referent en el municipalisme dins del PP, ha esbossat les claus per a realitzar una gestió seriosa, coherent i d'utilitat des d'una alcaldia. La proximitat, el fet de saber escoltar i el contacte directe permanent amb els ciutadans són els elements diferenciadors d'un bon primer edil, segons el senador popular.



En aquesta nova edició del Fòrum Torrent 2023, s'ha destacat el paper determinant dels alcaldes i regidors quant a l'interés dels joves en la política. Per al Portaveu popular al Senat, "els polítics locals són els vertaders ganxos per als més joves, a través del seu exemple i la seua referència".



Quant al rol del Senat, en aquest fòrum s'ha tret en clar que cal valdre's dels senadors des del municipalisme, per a posar veu als problemes dels municipis en el màxim nivell de decisió, el nacional. Si s'aconsegueix això, l'apoderament i la fortalesa del dirigent local es veurà reforçat exponencialment.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.251.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.