Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Maig del 2022
CULTURA

La Sala l’Espai de l'Edifici Metro acull l'exposició ‘Art i superació’ 

Aquesta mostra podrà visitar-se fins al pròxim 24 de maig, i està composta per obres dels 35 pintors que componen l'Associació Internacional de ´Pintors amb la Boca i amb el Peu

Es va inaugurar a la Sala l’Espai de l'Edifici Metro l'exposició ‘Art i superació’, una mostra de l'Associació de Pintors amb la Boca i amb el Peu de fama internacional, que ha sigut visitada per milers de persones al voltant del món, i la qual serà a la ciutat de Torrent fins al pròxim 24 de maig. L'associació, composta per 35 pintors de diverses nacionalitats, tracta de mostrar al públic que, malgrat aquestes pintades amb la boca o amb el peu, les seues obres poden ser admirades i reconegudes com les dels altres artistes, ja que el talent és indiscutible. 

 

‘Art i superació’ és un exemple de superació, tal com va explicar en l'acte d'inauguració l'artista torrentí, Francisco Javier Planells Alós, qui, a més de ser membre de l'associació, va rebre el Premi Ciutadà 2019, en la modalitat local, atorgat per la Federació d'Associacions Ciutadanes (FAC). Davant els allí presents, el pintor de Torrent es va mostrar emocionat per inaugurar una nova exposició a la seua ciutat, després de ‘Art amb Planells’, que va poder visitar-se a la Casa de la Dona l'any 2017. 

 

Durant l'acte l'alcalde Jesús Ros, acompanyat d'altres membres de la Corporació Municipal, va dedicar unes paraules d'agraïment a Planells, destacant que “és un orgull per a la ciutat de Torrent el poder comptar amb un artista així, ja que és un exemple per a tots nosaltres, tant pel seu esforç com per l'amor que mostra per la seua gran passió”. Per part seua, el regidor de Solidaritat, José Antonio *Castillejo, va felicitar l'artista per “l'enorme talent i qualitat de les obres que componen l'exposició”, després d'expressar-li la seua gratitud per “enriquir el patrimoni artístic de la nostra ciutat”. 
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.72.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.