Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Maig del 2022

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor retorna a la ciutadania 22.000 euros amb les seues reclamacions

L'OMIC ha presentat la memòria anual del 2021, any en què va rebre 1322 reclamacions, tant d'habitants de Torrent com d'altres poblacions pròximes sense oficina del consumidor

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Torrent ha fet pública la seua memòria anual d'activitats corresponent a l'exercici 2021, on es detallen les accions realitzades pel departament durant aquest període de temps i les dades derivades d'aquest treball. Així, l'OMIC va rebre en 2021 un total de 1322 reclamacions dels usuaris, que contemplen, entre altres, les relacionades amb telefonia, al·legacions i instàncies generals, energia, bancs i financeres o grans superfícies. A través de la intervenció d'aquest òrgan, els usuaris han obtingut devolucions per un import que ascendeix a 22.132’84 euros. 

 

“Treballem per a reivindicar i defensar els drets bàsics dels *torrentinos i *torrentinas com a consumidors”, destaca el regidor de Consum, Toni Nebot, qui explica que “l'Oficina ofereix ajuda i orientació de manera gratuïta, de manera que qualsevol pot accedir als seus serveis”.

 

 Així mateix, cal destacar que l'OMIC ha estat atenent per telèfon els dilluns i dimecres, introduint a poc a poc la presencialitat de les atencions, tant per als habitants de Torrent com d'altres poblacions pròximes que no disposen d'oficina del consumir. A més, també s'ha prestat servei a les persones majors que tenen dificultats per a accedir a l'administració electrònica. 
 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.131.13.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.