Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 11 de Maig del 2022
PP

Folgado rep dijous al senador Javier Maroto en un nou Fòrum Torrent 2023

Folgado: “volem continuar comptant amb les experiències de gestió i de models d'èxit per a aplicar a Torrent a partir de que guanyem les eleccions en 2023 i Javier Maroto va ser tot un exemple durant la seua etapa d'alcalde en la capital del País Basc, Vitòria”.

El Partit Popular de Torrent celebra aquest dijous una nova edició del Fòrum Torrent 2023 i per a aquesta ocasió, el realitzaran amb el reelegit ahir com a senador, Javier Maroto.

 

La presidenta del PP a la ciutat, Amparo Folgado ha afirmat que “volem continuar comptant amb les experiències de gestió i de models d'èxit per a aplicar a Torrent a partir de que guanyem les eleccions en 2023 i Javier Maroto va ser tot un exemple durant la seua etapa d'alcalde en la capital del País Basc, Vitòria”.

 

Amb aquesta iniciativa, la exalcaldesa de Torrent i actual portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado, vol celebrar aquest tipus de trobades amb polítics rellevants del PP amb experiència i èxit en la gestió municipal de grans ciutats com ho és Torrent, comptant amb la participació no sols d'afiliats sinó d'empresaris, comerciants i associacions de la ciutat, que puguen també intervindre en aquests fòrums, aportant la seua visió de futur per a Torrent.

 

Folgado va iniciar el Fòrum Torrent 2023 el mes de gener passat amb el exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol qui va visitar la ciutat de Torrent en dues jornades maratonianes, en les quals a més de celebrar pròpiament el Fòrum i comptar la seua experiència com a alcalde a Badalona, va visitar empreses, el mercat de la ciutat i va poder degustar els plats típics de la capital de l'Horta Sud. Una visita que no va asseure res bé a l'alcalde, qui va criticar que el PP celebrara un menjar en un restaurant “amb més de 20 persones” segons va traslladar als mitjans en una roda de premsa.

 

Amb el Fòrum Torrent 2023, els populars de la capital de l'Horta Sud liderats per Amparo Folgado, continuen la seua labor iniciada fa un any amb el Congrés Local, obrint el partit a la societat torrentina, amb la celebració de trobades en els quals poder debatre i aportar cadascun la seua visió de futur per a la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.201.16.34

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.