Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 10 de Maig del 2022
SUCESSOS

Detinguts dos homes per agredir a un policia després de donar-se a la fugida en un vehicle

El turisme va fugir en direcció contrària en observar el filtre policial. Els ocupants del cotxe es van negar a seguir les instruccions dels agents i finalment el conductor va atacar a un d'ells amb un tornavís

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Torrent (València) a dos homes, de 39 i 49 anys, com a presumptes autors dels delictes d'atemptat contra un agent de l'autoritat i resistència, després de donar-se a la fugida en un control policial. El conductor del vehicle va atacar a un policia amb un tornavís.



Els fets es van produir sobre les dotze i quart, quan els agents que realitzaven un filtre de vehicles al carrer Doctor Marañón, van veure un turisme que en adonar-se de la presència policial, va realitzar un brusc gir, dirigint-se cap a l'avinguda Sant Lorenzo en direcció contrària, posant en greu perill a la resta de conductors, que s'havien d'apartar per a evitar una col·lisió.



Immediatament, els policies van avisar a la resta de dotacions i van iniciar una persecució localitzant el cotxe en l'avinguda Sant Lorenzo. Els ocupants del vehicle es van negar a baixar-se en reiterades ocasions, mantenint una actitud hostil cap als agents, arribant a cridar-los el conductor "ara veuràs gos, et mataré", escometent en aqueix moment contra l'agent amb un tornavís que va impactar sobre el jupetí balístic.



Finalment, els agents van detindre a tots dos ocupants, que van posar una resistència activa en tot moment. Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
100.26.140.179

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.