Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Maig del 2022

Folgado (PP): “Gràcies a la labor dels veïns i la nostra moció, es garantirà l'aigua potable en Calicanto, després de 5 anys”

Folgado: “aquest acord per a subministrar aigua potable als veïns de *Calicanto no pot caure en sac trencat i vigilarem que es duga a terme al més prompte possible”.

El Ple municipal de Torrent ha aprovat una moció conjunta presentada pel Partit Popular i VOX, secundada posteriorment per PSOE i Cs a través d'una esmena, perquè els veïns de Calicanto reben d'una vegada per sempre aigua potable a les seues cases.

 

Els veïns han reivindicat en diverses ocasions, a través d'escrits i comunicacions, la seua situació, que venen arrossegant des de 2017, de manera infructuosa, i que, 5 anys després, finalment ha sigut tinguda en compte pel consistori després de la moció dels populars i de VOX, a la qual s'han sumat PSOE i Cs.

 

Aquests ciutadans també demanen que en els seus rebuts de l'aigua paguen una tarifa conforme a la qualitat de l'aigua que estan rebent, no apta per al consum humà, ja que, hui dia, destaquen els populars, els veïns continuen pagant per una aigua potable que no ho és.

 

En aquesta moció s'insta, tant a l'Ajuntament de Torrent com a l'empresa pública Aigües de l'Horta, subministradora de l'aigua potable a la ciutat, perquè esmenen les deficiències, que s'arrosseguen des de 2017, i que impedeixen als veïns d'aquesta urbanització rebre aigua potable a les seues cases.

 

La Portaveu popular, Amparo Folgado ha asseverat que “aquest acord per a subministrar aigua potable als veïns de Calicanto no pot caure en sac trencat i vigilarem que es duga a terme al més prompte possible”. 

 

D'aquesta manera, el Ple també insta a Aigües de l'Horta perquè en el pròxim consell d'administració de la mercantil informe, de manera concisa, en quina situació es troba el projecte per a subministrar aigua potable a les cases d'aquesta zona de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.223.171.12

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.