Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 09 de Maig del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic s'acomiada de la seua afició amb una victòria davant el líder per dos a zero

Últim encontre de la temporada regular en el pavelló torrentí Anabel Medina, el ja líder i campió de lliga, visitava el municipal de Torrent, per a enfrontar-se a les guerreres del Hispanic

El partit ha estat seguit en la graderia per més de mig centenar de familiars, amistats i persones que segueixen a l'equip, mostrant en tot moment el suport a les xiques de M. José. Partit que des de l'inici ha transcorregut com li agrada a les torrentines ràpid, intens i directe, les alacantines tractaven de baixar el ritme mantenint i rodant l'esfèric, però acabaven sucumbint a la forta pressió de les guerreres que provocaven les contínues pèrdues de pilota amb ràpides i directes contres.

Les de M. José s'han avançat en el minut 8, obra i talent de golejadora de Cris per a pujar l'1-0, les de Rosario Rubio han anat perdudes uns minuts i les locals han pogut ampliar diferència en un parell d'ocasions, però les de la comarca de L'Alacantí, dominaven més la possessió de l'esfèric malgrat no comptar amb tot just ocasions clares en la primera meitat han estavellat una pilota al pal, no obstant això el lluminós no s'ha mogut i s'ha arribat al descans amb l'electrònic il·luminant l'1-0 del marcador.

La segona meitat ha continuat per les mateixes línies de joc, les alacantines intentaven portar les regnes del joc movent la pilota des de la seua àrea, les de Torrent pressionaven tot el camp obligant a cometre contínues pèrdues de pilota a les adversàries, a més de moure la pilota millor que en la primera meitat i compliment el minut 22 robatori local llarg a San que sale ràpida a la contra, però quan entrarà a l'àrea és derrocada, directe a la vora de l'àrea que llança ella mateixa i de tir ras bat per baix a Àngela, ampliant la diferència 2-0, la resta de la segona meitat ha sigut un voler i no poder del líder que ha tingut un fort tret de 15 metres mitjançada la segona meitat que Núria sobre l'esquadra a desviat a córner, poc més hi ha hagut per a ressaltar en la segona meitat, arribant al final de la trobada amb la victòria de les torrentines que s'han acomiadat de la seua afició amb una gran victòria davant el líder, el millor de les hispàniques és que han doblegat als tres galls del galliner. La humilitat, treball i pegada els seus senyals d'identitat.

Victòria justa de les Hispàniques, que han tancat la seua temporada a Torrent vencent al campió, com van fer amb anterioritat amb Alboraia i Ye Faky, segon i tercer, que podrien acabar algun dels dos si les torrentinas continuen sumant a Castelló i Elx per darrere, ja que l'ultime trobada és (Ye Faky – Alboraia) a Cocentaina, dos punts de diferència per damunt tots dos conjunts, però Ye Faky amb un partit més.