Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 06 de Maig del 2022
SUCESOS

El ple aprova per unanimitat una declaració institucional després dels fets ocorreguts a la Casa de la Dona

En el document tots els partits polítics emfatitzen el seu compromís amb els drets dels menors i de les dones i una defensa a ultrança del dret a la integritat física i moral de les víctimes d'agressions i abusos

Després del cas d'abús sexual a una menor de 2 anys amb paràlisi cerebral el ple de l'Ajuntament de Torrent ha aprovat una declaració institucional amb el suport de tots els partits polítics del consistori. En el document signat per PSOE; Cs, PP, Compromís i VOX recalquen el seu compromís amb els drets dels menors i de les dones i una defensa a ultrança del dret a la integritat física i moral de les víctimes d'agressions i abusos.



L'Ajuntament qualifica aquests fets d'extrema gravetat i "mitjançant la present declaració expressar la seua condemna, així com la plena col·laboració amb l'Administració de Justícia i les Forces i Cossos de Seguretat, alhora que transmetre el suport a la família víctima de la presumpta agressió".



A més en la declaració recorden la gran labor que es realitza a la Casa de la Dona, "presta serveis fonamentals per a garantir una societat igualitària i lliure i ha de ser un espai plenament segur. D'aquesta manera, es reitera el rebuig de la Corporació, en representació de la ciutat de Torrent, davant qualsevol agressió contra menors, dones i qualsevol col·lectiu que veja amenaçats els seus drets més fonamentals".



Investigació interna amb caràcter reservat
L'Ajuntament ha iniciat una investigació interna de caràcter reservat per a la determinació dels extrems pertinents, alhora que du a terme un seguiment exhaustiu de la informació relativa al cas. "D'aquesta manera i des del respecte fonamental a l'actuació de la Justícia i la presumpció d'innocència, aquesta Corporació es posa a la disposició de la família".



"La Corporació Municipal, en la seua tasca de vetlar pels interessos de la població i garantir que els fets esdevinguts no interferisquen amb el funcionament dels serveis essencials que es presten en les seues instal·lacions ha determinat l'activació d'un protocol intern per a aconseguir aquests objectius".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.51.117

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.