Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Maig del 2022

Francisco José Gozalvo, nomenat Llaurador de l’Any de Torrent l'any 2022 

Rebrà aquest premi el pròxim 13 de maig, en un lloc encara per concretar, que reconeix la seua labor i la seua dedicació al camp de Torrent

Amb motiu de la festivitat de Sant Isidre Labrador, Francisco José Gozalvo Planells rebrà el pròxim 13 de maig el guardó de Llaurador de l’Any 2022, la distinció concedida pel Consell Agrari Municipal de manera anual que reconeix la labor i el sacrifici de les persones que han dedicat la seua vida al món agrari. 

 

Francisco José, o Paco, com li coneixen els seus més reunits, té 79 anys i descendeix una família de més de cinc generacions de Torrent, els ‘ Puchichi’, fet que li ha permés conéixer l'àmbit agrari del terme municipal a la perfecció. Pràcticament des que va nàixer. Actualment, Paco continua visitant el seu camp diàriament i es puja al tractor “quan es pot”, al mateix temps que embene el seu gènere en el xicotet comerç que posseeix al carrer Ermita. 

 

En el personal, Paco està casat amb Pilar Forment, amb qui comparteix quatre fills i cinc nets, que coneixen perfectament l'afició de Paco per la festivitat de Sant Antoni, ja siga la de Torrent o altres pobles de voltant, on acudeix amb la seua carreta per a demostrar el seu amor per la seua altra gran passió: els cavalls. 

 


D'aquesta manera, la ciutat reconeixerà el 13 de maig la trajectòria de Paco i la seua dedicació al camp de Torrent, on ha passat tota la seua vida i s'ha convertit en una figura de referència. No obstant això, cal destacar que el lloc on es realitzarà el lliurament del premi encara no s'ha concretat, per la qual cosa en els pròxims dies es farà pública la ubicació que acollirà aquest acte.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.66.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.