Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Maig del 2022
POLÍTICA

Veïns i veïnes de Pare Méndez presenten 145 signatures per l'incompliment de la normativa de terrasses

La formació d'Abascal acusa l'equip de govern de falta de resolució i passivitat davant els problemes que estan patint els veïns del carrer

El passat 28 d'abril VOX va presentar un total de 145 signatures de veïns i veïnes del carrer Pare Méndez per l'incompliment de la normativa de terrasses. La formació d'Abascal acusa l'equip de govern de falta de resolució i passivitat davant els problemes que estan patint els veïns i veïnes d'aquest carrer de la ciutat.

 

Segons VOX els veïns i veïnes estan cansats de crits, càntics i fins i tot dispositius de música portàtils col·locats a gran volum en les taules de les terrasses així com de falta de neteja per l'acumulació de llandes, burilles, botelles de beguda i gots apareixen als matins en els portals i sobre els cotxes estacionats. A més, segons relata VOX els dies de pluja, acosten les taules a les façanes, ocupant i impedint el trànsit de vianants per la vorera.

 

"Ens indiquen que els veïns tenen una gran sensació d'inseguretat davant les agressions verbals que alguns han patit. S'ha produït baralles entre aquests clients, fins i tot amb arma blanca, com és sabut per la Policia Local i Serveis d'Emergència".



Des del Grup Municipal VOX, "secundem completament les seues reivindicacions i exigim l'adopció urgent de quantes mesures siguen necessàries per a la convivència ciutadana". I reclamen la posada en marxa de la Comissió d'Arbitratge en la qual participen representants d'Associacions de Veïns, així com entitats d'hostalers davant situacions de conflicte.



Des de VOX exigeixen que el delegat de l'Àrea de Mobilitat, Raúl Claramonte i la delegada de l'Àrea de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, "es reunisquen urgentment amb aquest grup de veïns, on puguen expressar i donar coneixement de les terribles situacions que esdevenen i es comprometen, amb solucions concretes, a erradicar els greus problemes que venen patint".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.73.125

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.