Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Maig del 2022
TEATRE

"Doble o nada" amb Miguel Ángel Solà i Paula Cancio en l'Auditori

Una obra contundent sobre la crítica al món laboral en el qual vivim

Ricardo, el director d'un important mitjà de comunicació ha de deixar el seu lloc en mans d'un dels seus dos subdirectors, una dona i un home. El que no resulte triat, serà acomiadat. Què influirà en aqueixa decisió?: la capacitat?, el sexe?, l'experiència?, l'audàcia?, l'engany?, el parany?

 

Durant un tancament forçat per una forta tempesta es produeix un intens diàleg entre Ricardo (Miguel Ángel Solá), i Miky (Paula Cancio), l'aspirant a subdirectora. Un intercanvi d'opinions entorn del poder i la igualtat, i inesperats girs de guió, tot això entrellaçat per la relació personal entre els seus dos protagonistes: ell va ser el seu mentor durant quasi vint anys, des que ella era estudiant universitària.

 


Una obra d'impacte emocional plena de dobles lectures en la qual res és el que semblar ser, i en la qual la traïció i l'amor són girs continus d'aqueixa falsa rosca anomenada poder. Una obra captivadora narrada magistralment.
Miguel Ángel Solá és un dels més prolífics, premiats i admirats intèrprets de la seua generació, tant en la seua Argentina natal com a Europa, i tant pels seus treballs en teatre, com en cinema i televisió.

 

Recentment, ha protagonitzat al costat de Cecilia Roth la pel·lícula Crims de família, nominada als Premis Goya 2021 com a Millor Pel·lícula Iberoamericana. Per part seua, Paula Cancio, ha participat en pel·lícules com a Felices 140, Acomiadament Procedent i Això que ens enamora. En televisió ha treballat en sèries com El Secreto de Puente Viejo, Hospital Central i Hermanos y Detectives.

 


La funció serà el dissabte 7 de maig a les 20 h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l'Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.226.141.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.