Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Maig del 2022
FÚTBOL

El Torrent CF jugarà la promoció d'ascens a 2RFEF després de guanyar en partit d'infart

Els de Jareño van aprofitar la derrota de l'Orihuela i van remuntar un gol en contra del Atzeneta per a ficar-se en les finals

 
A només tres partits de tornar a la la antiga 2ºB, la categoria en la qual va militar el Torrent CF en els anys 90-91 i 91-92. Els torrentins tenen l'oportunitat d'aconseguir en l'any del centenari l'ascens a la 2RFEF, una gesta similar a la collida fa 32 anys i que col·locaria al Torrent CF de nou en l'elit nacional de nou, la categoria que es mereix una ciutat de 85.000 habitants com és Torrent. 
 
El camí fins a la promoció ha estat ple d'obstacles. Després d'un mal inici de temporada, amb la destitució d'Ángel López com a entrenador, l'equip es va posar en mans de Toni Jareno. Si l'ascens a Tercera va ser portat pel torrentÍ Santi Marín, l'ascens a la 2RFEF podria ser obra també d'un altre entrenador torrentÍ. El director esportiu va agafar l'equip a principi de temporada i ha aconseguit mantindre la força i competitivitat de l'equip fins a passats els últims minuts, una força que ha fet que els taronges hagen aconseguit els seus punts més importants al final. 
 
La mostra d'aquesta força va arribar en l'últim partit de lliga en el Regit. Amb tot a favor de l'Orihuela, i amb l'equip perdent 1-0 en Atzeneta, Jareño va moure la banqueta i va aconseguir l'impossible. Primer va ser el Xativa el que va fer al Torrent un regal abans d'acomiadar-se de la categoria, i després van ser els *torrentinos els que van donar la volta al marcador. Primer un penal en el 75 que va ficar *Yassine, un penal en contra que va detindre Kedra i després un golàs una altra vegada de Gomis en el 92 en temps de descompte van donar al Torrent CF una merescuda promoció d'ascens i el manteo de Jareño. 
 
Ara els torrentinos jugaran aquest pròxim dissabte a les 18.00 en camp neutral, en el Municipal Guillermo Olagüe de Gandia. Primer sénfrontarien al Saguntí i després si guanyen al vencedor del Atzeneta-Acer. Si passara aquesta fase territorial, es disputaria una plaça contra el guanyador d'una altra promoció en un partit únic, un partit en el qual el Torrent CF podria tornar a fer història en majúscules en el seu centenari.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.211.188.101

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.