Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Abril del 2022
SUCCESSOS

Bombers i apicultors retiren un abeller iniciat en un balcó de Torrent

Una anciana havia cridat a la policia per un eixam format per milers d'abelles que s'ha format en el seu habitatge

En només unes hores, el que era un eixam de poques abelles es va convertir en una bresca que de no haver intervingut els bombers i apicultors hauria crescut ràpidament. Una anciana va alertar a la Policia Local d'un important eixam d'abelles, que en només dos dies va omplir el seu balcó amb milers d'elles. De fet ja s'havien estés també a un arbre pròxim del carrer Constitució i la via pública.

Segons ha comptat la dona a aquest periòdic, fa dos dies només hi havia unes poques abelles. L'endemà es va formar un eixam d'importància però aquest matí la situació feia fins a por. "El soroll era constant i s'estaven ficant per un focus de llum", assenyala la dona, que assenyala que estaven entrant fins i tot a l'interior de la casa.

Després d'avisar a la policia, els propietaris es van posar en contacte amb un apicultor, ja que les abelles estan protegides. Al lloc també van acudir efectius del cos de bombers de Torrent que van col·locar una caixa per a capturar les abelles en un arbre pròxim situat en la via pública on es ja s'estaven acostant també les abelles.

[Img #12373]Caiguda la vesprada, els bombers han retirat la caixa situada al carrer i un apicultor ha retirat la bresca situada en l'habitatge, on suposadament es trobaria l'abella regna, i la major part de les abelles. Mitjançant un aspirador han portat les abelles per a portar-les a ruscos en poblacions de l'interior.

Segons aquest apicultor, la presència de bresques és habitual a la ciutat durant l'any, i se solen donar mig centenar de *retidadas però enguany l'arribada d'abelles a la ciutat està sent menor que altres anys.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.206.13.112

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.