Dissabte, 11 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 10 de Maig del 2024 a les 13:15:42 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Abril del 2022
INFRAESTRUCTURES

El PP denuncia que Ros es gaste 340.000 euros per a pagar un "ximo-anunci"

Els populars afirmen que la seu de l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària per a les quals van destinats els diners haurien d'estar en les antigues cotxeres d'FGV, que continuen tancades des que en 2017 s'inaugurara el Museu d'Història Ferroviària

El PP de Torrent, com ja fera fa un any, ha tornat a denunciar que l'emplaçament de l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, que tindrà la seua seu a Torrent després d'un ximo-anunci de febrer 2021, vaja a ser costejat per les arques municipals, en comptes de per la Generalitat Valenciana. Un exemple més en l'afany immobiliari de Ros de comprar locals.



En aquest cas, els populars també critiquen que, l'immoble adjudicat en un primer moment, per valor de 300.000 €, i de la licitació del qual va desistir el seu propietari l'octubre de 2021, ara es torne a adjudicar per 340.000 € al mateix licitador per al mateix emplaçament. Segons fonts d'aquesta formació, aquest nou procés llança seriosos dubtes i incògnites que no fan pensar en res bo.



La líder popular a Torrent, Amparo Folgado, ha mostrat el seu malestar amb aquest procés. "Des del primer moment, Ximo Puig ha convidat a una festa als torrentins, sense posar ell un euro, costejant-se amb els diners de tots i augmentant la pressió fiscal, alhora que augmenta la factura d'aquesta festa. Quin sentit i benefici té per a tots els torrentins aquesta despesa en un XIMO anuncie?".



Folgado ha recordat que es compra un local, però no es milloren les instal·lacions de l'estació de Torrent, tal com van prometre l'any passat; a més, es gasten els diners un nou edifici, però redueixen freqüències i suprimeixen línies a Torrent Avinguda; els diners dels torrentins, en vegada dedicar-se al soterrament de les vies del metre al seu pas per la ciutat, es gasta en unes oficines innecessàries.



Ubicacions disponibles sense cost afegit
Els populars han tornat a proposar com a seu de l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària el Museu d'Història Ferroviària d'FGV, que continua tancat i barrat després de la seua inauguració en 2017, situat en les velles cotxeres a Torrent de Ferrocarrils de la Generalitat.



Un emplaçament propietat d'FGV i que no suposaria cost afegit per a situar aquesta agència autonòmica, a diferència de les oficines adquirides en l'Avinguda al Vedat, que han costat els ja comentats 340.000 € a les butxaques dels torrentins.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.9.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.