Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 29 de Abril del 2022
FALLES

Dimiteix Miguel Requena i Junta Local Fallera seguirà sense vicepresident coordinador

El vice fins ara vicepresident ha presentat la seua dimissió en la primera assemblea de presidents per a tancar l'exercici faller de 2022

Sense cap visible. Aixií es queda ara la Junta Local de Torrent, que després de setmanes de cerca de un sustitut continuarà sense vicepresident de moment. El ja exvicepresident de Consell Rector de Junta Local Fallera de Torrent, nova figura coordinadora que es va crear en 2017, va afirmar sentir-se "decebut i desanimat amb el col·lectiu faller que no es cree el que és". Segons Requena, "durant els dos anys de pandèmia ens unim i prenem decisions tots junts i a cegues, però eixa unió s'ha perdut, eixa és la meua sensació".

 

Va explicar que li haguera agradat comunicar la seua decisió als presidents de les 29 comissions falleres, però "se'm va comunicar que només anaven a acudir 4 o 5 persones i no ha pogut ser, per això ho faig de manera definitiva ara". Requena va agrair el treball de l'executiva de Junta Local Fallera que seguirà pràcticament íntegrament sense un cap visible com fins ara.



Després de les paraules de comiat de Requena, va prendre la paraula el regidor de falles, Pasqual Martínez, que va agrair el treball i l'esforç tant del ja exvicepresident com de la resta de l'executiva, "gràcies pel vostre esforç, han sigut dos anys molt complicats en els quals heu acostat el muscle i les Falles estan per damunt de les persones". Martínez va afirmar que "la resta de l'executiva es reestructurarà i veure com funcionarà a partir d'ara i administrativament no crec que hi haja problema, l'important és l'actitud i la voluntat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.226.105

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.