Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Abril del 2022
LITERATURA

Presentació dels llibres guardonats en els Premis Literaris Ciutat de Torrent

La Casa de la Cultura va acollir la presentació de Otranto, amb la qual Magda Añon va guanyar el XIX Premi de Narrativa Juvenil, i Prèclum, de Jesús Girón guanyador del XII Premi de Poesia

El Saló d’Actes de la Casa de la Cultura va acollir ahir a la vesprada la presentació dels llibres guardonats en els Premis Literaris Ciutat de Torrent, els quals han sigut editats per l'editorial Tabarca Llibres com a part del premi del concurs, amb l'objectiu de promoure l'escriptura en la nostra llengua i ajudar al desenvolupament dels autors i autores participants.

 

Així, van ser presentats Otranto, obra amb la que Magda Añon va guanyar el XIX Premi de Narrativa Juvenil, i Prèclum, text amb el qual Jesús Girón es va proclamar vencedor del XII Premi de Poesia. L'acte, que va estar amenitzat per la música de la formació Heilen Duo, va comptar amb la presència de l'alcalde Jesús Ros, qui va estar acompanyat per la regidora de Promoció del Valencià i Política Lingüística, Patricia Sáez, i altres membres de la Corporació Municipal.

 

Sobre aquest tema, la responsable de l'àrea de Promoció del Valencià i Política Lingüística, Patricia Sáez, ha destacat “la importància de normalitzar i promoure la literatura en valencià, de manera que els escriptors i escriptores en la nostra llengua tinguen una possibilitat més per a publicar i editar les seues obres”. Així mateix, l'edil també ha volgut posar en valor “la qualitat literària de les obres presentades en aquesta edició, que ajuden a incrementar el prestigi del certamen”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.234.233.157

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.