Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 27 de Abril del 2022
SUCESSOS

Detinguts dos camioners per la mort d'un motociclista a Torrent

El succés es va produir el passat 14 de febrer i les detencions es van practicar el 12 d'abril, segons informa aquest dimecres la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València ha detingut a dos homes de 57 i 38 anys de nacionalitat espanyola pels delictes d'homicidi dolós i dos delictes contra la seguretat viària, en concret conducció temerària i abandó del lloc de l'accident, per la mort d'un motorista després d'una discussió de trànsit. El succés es va produir el passat 14 de febrer a Torrent i les detencions es van practicar el 12 d'abril, segons informa la Guàrdia Civil.



El passat 14 de febrer es va produir una discussió de trànsit entre el conductor d'una motocicleta i el d'un camió en la CV-36 a l'altura de Torrent. Tot apunta al fet que el conductor del vehicle pesant va fer una maniobra intencionada que va provocar la col·lisió amb la motocicleta, la qual cosa va provocar la caiguda del motorista que va ser atropellat per un altre camió el que va provocar la mort del conductor de la moto i tots dos conductors es van donar a la fugida sense prestar auxili a l'accidentat, segons la Guàrdia Civil.



Va ser en la localitat de Carlet on va ser identificat el conductor que va provocar l'accident i posteriorment, després de l'esclariment dels fets, van ser detinguts tots dos camioners. El responsable de la maniobra que va provocar la caiguda del motorista ha sigut detingut per homicidi dolós i per conducció temerària, mentre que el conductor que va atropellar posteriorment al motorista va ser detingut pel delicte d'abandó del lloc de l'accident.



Els fets van poder esclarir-se gràcies a la investigació tant de l'Equip d'Atestats i Informes del Subsector de Trànsit de València com del Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) del Sector de Trànsit de la Comunitat Valenciana. Les diligències han sigut entregades al Jutjat d'Instrucció número 2 de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.120.133

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.