Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Abril del 2022
POLITICA

Claramonte defén "l'estabilitat i progrés" del seu pacte de govern amb els socialistes

El portaveu liberal ha assenyalat que ha permés "posar en marxa molts projectes per al futur de Torrent”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha destacat “l'estabilitat i el progrés” que s'han aconseguit en aquests dos anys després de la incorporació de la formació liberal al govern de Torrent.
 
Per a Claramonte, “Cs va fer un pas molt important perquè hem aconseguit un equip de govern on treballem braç a braç per i per als torrentins i torrentines”. “Ho fem des de la sensatesa i l'acord, allunyant al nostre municipi dels nacionalismes i populismes”, ha subratllat.
 
Respecte a les àrees que Cs gestiona com són com a Mobilitat, El Vedat, Consum, OMIC i Mercats no sedentaris, ha detallat, “continuem esforçant-nos al màxim per a estar al nivell que laciutadania exigeix”. Per això, ha defensat, “estem impulsant diferents actuacions per a transformar la ciutat gràcies a fons europeus amb la finalitat d'avançar cap a un Torrent sostenible com es mereixen els veïns”.
 
A més, ha recalcat el regidor de Cs, “en aquests dos anys complicats de pandèmia, sempre hem fet costat als hostalers, autònoms, empreses i comerç local amb la implementació de mesures urgents econòmiques municipals”.
 
En aquest sentit, ha recordat Claramonte, “Torrent va ser un dels primers municipis que no va dubtar a comptar amb uns mercats ambulants segurs quan es van alçar les restriccions per a reactivar l'economia local i en l'OMIC s'ha fet una labor important per a solucionar els problemes sobrevinguts d'aquesta crisi sanitària”.
 
En la mateixa línia, ha explicat, “amb la nova regidoria en El Vedat, hem apostat per una Brigada Forestal Permanent per a millorar serveis en aquest pulmó verd del nostre municipi que s'ha posat en marxa des de l'any passat”.
 
En definitiva, ha assegurat, “gestionem amb una idea molt clara de millorar Torrent per a situar-ho a l'avantguarda de l'Agenda 20-30 i en benefici de la majoria dels veïns i veïnes”. “Sens dubte, són dos anys de molta faena i avanços que valorem molt positivament”, ha conclòs.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.12.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.