Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 20 de Abril del 2022
OCI

Fira Internacional de Modelisme torna a Torrent després de dos anys de pandémia

Estarà oberta del 22 al 24 d'abril en el CC Las Americas amb més de 1.200 concursants de tot el món

El pròxim cap de setmana acollirà desrpés de dos anys la Fira Internacional de Modelisme que organitza l'Associació de Modelistes de Torrent (AMT). La seua 26a edició es celebrarà esta vegada en el CC Las Américas, que serà durant tres dies el major referent d'Europa i una de les exposicions més grans del món en aquest àmbit.

La Fira comptarà amb la participació de 0 grans associacions de modelistes provinents de llocs com Portugal, Anglaterra i altres regions d'Europa; i més de 1.200 concursants inscrits en línia, que han contribuït fer aquest esdeveniment més gran si cap després de dos anys d'inactivitat a causa de la crisi sanitària.

“Aquesta fira és una mostra més de la gran labor i treball que des de la AMT s'està realitzant, i amb el qual han convertit a Torrent en un referent del maquetisme a nivell internacional”, destaca sobre aquest tema l'alcalde Jesús Ros. Per part seua, el president de la AMT, Gonzalo Pío, afirma que el seu objectiu és “convertir Torrent en la seu central del modelisme a nivell mundial, de manera que se li done el crèdit i el reconeixement que mereix aquesta fira”. Així mateix, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha volgut destacar la repercussió d'una mostra “per la qual es preveu que passen més de 15.000 persones de diferents ciutats del territori nacional i de l'estranger”.

Així, del 22 al 24 d'abril, els visitants podran gaudir d'una sèrie d'impressionants maquetes d'avions, vaixells i reproduccions històriques, en un esdeveniment que culminarà el 24 d'abril amb l'acte de lliurament de premis. Cal destacar que, com a novetat enguany, s'atorgarà un premi a la millor associació d'entre aquelles participants. Quant a l'horari, la Fira podrà visitar-se el divendres de 17h a 21h, el dissabte de 9.30 a 21h i el diumenge de 10h a 14h; mentre que l'exposició podrà visitar-se el dissabte de 17h a 20:30h i el diumenge de 10h a 14h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.219.65

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.