Dilluns, 30 de Gener del 2023

Actualitzada Dilluns, 30 de Gener del 2023 a les 10:32:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Abril del 2022
FALLES

La falla Cronista entrega els sisés Premis Botafocs

L’objectiu dels premis és reconéixer a persones i entitats que bé per la seua trajectòria personal, bé per la professional, tenen o han tingut especial implicació social i compromís amb la nostra cultura i tradició.

El passat cap de setmana la falla Cronista va fer entrega dels seus sisés premis Botafocs. Reunida el 13 de març de 2022 la junta directiva de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve decideix atorgar els premis: Premi a Entitats i/o Associacions, Organitzacions en les quals es desenvolupa una activitat que promou la cultura i tradició valenciana. Pel seu compromís amb l'esport i la societat a la nostra ciutat durant ja 100 anys al:
Torrent C.F.

 

Este premi el va rebre en altres edicions:  Premi 2016. Falla de la Plaça de Torrent. Premi 2017. Grup de Ball de Torrent i L’U i Dos de Torrent. Premi 2018. Cuadre Artistic Antoniano i GTI Grup de Teatre Premi 2019. Comissió d’Estudis Fallers Torrentins (COMFET). Premi 2020: La opinión de Torrent


Per la seua banda, el Premi individual, persona que professionalment hi ha contribuït que la festa i cultura (entre altres) es mantinga viva i avance. Per la seua trajectòria en les falles infantils, sent considerat uns dels artistes responsables del canvi estètic en elles i d'unes falles infantils didàctiques i crítiques a: Víctor Valero Valero. Altres anys el van rebre: Premi 2016. Eugeni Simó. Premi 2017. Pink Intruder. Premi 2018. Tomás Roselló Jaunzarás Premi 2019. Miguel Balaguer Nieto – Márquez Premi 2020. Pilar Martínez Martínez.I per últim, el Premi Extraordinari, dedicat a persones que han dedicat part important de la seua vida al treball per la festa o per la societat. Per estar sempre en primera línia a la disposició de la ciutadania siga la situació que siga a: Protecció Civil. Altres anys el van rebre: Premi 2016. Alfred Dominguez. Premi 2017. Hogares de San Martín de Porres. Premi 2018. Arturo Boix Miquel Premi 2019. Falla de la Plaça del Doctor Collado de València. Premi 2020. Edició L'Horta Levante-EMV.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.