Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Abril del 2022
SETMANA SANTA 2022

El Sant Enterrament ix al carrer aquest Divendres Sant després de tres anys

Després del temporal de pluges de 2019 i els dos anys de pandèmia, la processó més multitudinària de la Setmana Santa torrentina eixirà a processionar pels principals carrers de Torrent

El Sant Enterrament eixirà al carrer tres anys després. Després del temporal de pluges de 2019 i els dos anys de pandèmia, la processó més multitudinària de la Setmana Santa torrentina eixirà a processionar pels principals carrers de Torrent les 18 germandats de la capital de l'Horta Sud.

 

Des de la Casa Museu i fins a la parròquia de Mont-Sió cadascuna de les germanors amb els seus passos i per ordre cronològic dels últims dies de Jesús recorren el carrer del Convent, Plaça Major, Maestro Giner, Sant Tomàs, Gómez Ferrer, plaça Bisbe Benlloch, Avinguda al Vedat, Ejército Español, Sant Jaume, Toledo, Calvari a Mont-Sió. La solemne processó estarà presidida per la Reina de l'Encontre i Àngel de la Resurrecció i les autoritats civils.



Encontre Dolorós
Però el matí del Divendres Sant és el matí de la Encontre Dolorós als peus de la Torre. A les 9 del matí la Verge dels Dolors eixirà de la parròquia de Mont-Sió per a trobar-se amb la imatge de Jesús Nazareno que ix de l'Arxiprestal. Arribades les imatges a la plaça Major tindrà lloc un Viacrucis públic amb la presència de la Reina de l'Encontre. L'última vegada que va poder celebrar-se aquest acte va ser en 2019, però la pluja que va començar a caure a la meitat del Viacrucis va obligar a suspendre la Trobada Dolorosa de manera precipitada.



Però hores abans de l'Encontre Dolorós, concretament a les 4.30 del matí eixirà a processionar la germanor de la Vera Creu després de l'acte de veneració de la Relíquia de la Vera Creu. Malgrat l'hora, és una de les processons més nombroses per la quantitat de persones que acompanyen a la relíquia de la Creu de Crist. La germandat eixirà des de la parròquia de l'Asunción fins a la Casa Museu on descansarà fins a la nit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.91.8.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.