Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Abril del 2022
SETMANA SANTA 2022

Dimecres Sant de Trobades i Caigudes

La nit del Dimecres Sant i si el temps ho permet eixiran al carrer 8 processons i trasllats. A més el nostres compranys de Tele Torrent retransmtran en directe l'Encoentre de la Verònica

Si no es compleixen les previsions i la pluja no ho impedeix la nit del Dimecres Sant eixiran al carrer huit processons i trasllats. I és aquesta nit quan tinga lloc el primer de les trobades de la Setmana Santa torrentina amb l'Encontre de la Verònica organitzat per la Santa Faç en la plaça Bisbe Benlloch. En aquest acte Verònica es troba amb Jesús camí del calvari, un encontre que no s'ha modificat des que començara a celebrar-se a mitjan dècada dels 40 del segle passat.



A la nit comença a les 20.45 amb la representació vivent de les Negacions de Pedro des de la parròquia de l'Ermita. Minuts després eixirà la imatge de Jesús de Medinaceli de la parròquia de Sant Joan Bosco fins a Mont-Sió, un dels trasllats que congrega a més fidels darrere de la imatge.

 

A la mateixa hora, Jesús davant el Sanedrí celebra la seua processó de "Els Fanals" des de l'Asunción fins a la Casa Museu amb el seu pas "portat a costal". A les 22.00 hores el Davallament de la Creu organitza un Viacrucis pel barri de l'Ermita. A la mateixa hora i des de la plaça de la Lliberta la germanor del Diví Costat organitza la representació vivent de les Tres Caigudes de Jesús a càrrec de GTI Teatre.



Fregant la mitjanit és el torn de l'Oració de l'Hort i la seua processó de "Les cadenes" des del carrer el Bon Consell núm. 6 fins a la Casa Museu. El Prendiment de Jesús farà el propi des de la parròquia de Mont-Sió acompanyada de la Schola Gregoriana Laetentur amb inici i fi en Mont-Sió.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.144.81.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.