Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Abril del 2022
SETMANA SANTA 2022

Torrent inaugura la Setmana Santa amb el Trasllat del Diumenge de Rams després de dos anys de pandèmia

La parròquia del Bon Consell va acollir la benedicció de les palmes minuts abans que les germanors de Torrent començaren la primera de les processons d'aquesta setmana

Després de dos anys de pandèmia les cornetes i els tambors van tornar a ressonar als carrers de Torrent. La capital de l'Horta Sud iniciava la seua Setmana Santa amb el Trasllat del Diumenge de Rams. La parròquia del Bon Consell va acollir la benedicció de les palmes minuts abans que les germanors començaren la primera de les processons d'aquesta setmana.



Com de costum, les germanors van eixir en dos recorreguts diferents pel barri de l'Alter de Torrent per a finalitzar en la parròquia de Sant Lluís Bertrán on va tindre lloc la solemne eucaristia del Diumenge de Rams. En un dels itineraris van acompanyar a les germanors els germans majors i el Germà Major Suprem de 2022, Jose Mª Palop. El segon recorregut era la Reina de l'Encontre i Ángel de la Resurrecció, Azucena Guimerá al costat de les seues cambreres, les que acompanyaven el pas del "burret" de la germanor de la Santa Faç.



Ja en L'Ermita, Azucena al costat de les seues cambreres, Teresa i Inés, a l'alcalde de Torrent, Jesús Ros i el president de la JCHHSS, Jose Vicente Yago van presidir la solemne eucaristia del Diumenge de Rams.

 

Finalitzada la processó, la germanor de la Santa Faç va acudir a les portes del Centre de Majors de Santa Elena amb el pas de la "Entrada Triomfal de Jesús" com a mostra d'afecte i respecte després dels dos anys de pandèmia que han canviat les nostres vides per sempre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.10.137

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.