Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Abril del 2022
SETMANA SANTA 2022

La Setmana Santa torna a carrer després de 3 anys de pandèmia

Els actes de la Setmana Santa de Torrent començaran el Diumenge de Rams des de la parròquia del Bon Consell fins l’Ermita

Diuen que la tercera és la bona. Aquest abril de 2022 acull els actes de la Setmana Santa de Torrent paralitzada per la pandèmia durant dos anys. Els actes començaran amb el trasllat del Diumenge de Rams des de la parròquia del Bon Consell fins a l’Ermita. A les 9 del matí es concentraran totes les germandats de Torrent per a la benedicció de les palmes per a continuació començar la processó que tindrà dos recorreguts fins a arribar a San Lluís Bertran.

 

Un desl itineraris recorrerà els carrers València, Magistrado Monterde, San Caietano, Catarroja, Plaça Santa Llucia, Santa Llucia, Verge dels Dolors, alcalde Salvador Fernández Ros, plaça de l’Era, San Agustín i Ramón y Cajal fins a l’Ermita. En aquest itinerari partipen les germandats del Prendimiento de Jesús, Ecce Homo, Santo Sepulcro, Cricifixión del Señor, Divino Costado, Negaciones de Pedro, Flagelación del Señor y Oración del Huerto. Presideixen els germans majors y el Germà Major Suprem de 2022.

 

El segon itinerari recorre els carrers València, San Félix, San Caietano, Santíssim Crist, Ramón y Cajal fins l’Ermita amb les germandats de Jesús de Medinaceli, Santa cena, Virgen de los Dolores, Jesús Nazareno, Vera Cruz, Descendimiento de la Cruz, Jesús ante el Sanedrín i la Santa Faz amb l’Entrada Triomfal de Jesús que presideix la Reina de l’Encontre de 2022, Azucena Guimerà amb les seues cambreres, Inés Palop i Teresa Martí. Cal explicar que aquesta processó comença cada any en una de les parròquies de Torrent.

 

Enguany començarà en el Bon Consell i finalitzarà en l’Ermita on tindrà lloc l’Eucaristia del Diumenge de Rams amb la presència de les autoritats i de la Reina de l’Encontre, Azucena Guimerà i els germans majors de les germandats de Torrent i el Germà Major Suprem. La imatge de l’Entrada Triomfal de Jesús va ser beneïda el 8 d’abril de 1990 en la parròquia de Sant Lluís Bertran i des d’aleshores ix al carrer cada Diumenge de Rams per ser traslladat de parròquia en parròquia i descansar en el Museu de la Setmana Santa durant tot un any.

 

Tele Torrent oferirà en directe el primer dels actes de la Setmana Santa torrentina per a poder fer arribar a tots els torrentins i torrentines el primer acte, després de dos anys de paró per culpa de la pandèmia de la Covid-19. Per davant una agenda carregada de trasllats, processons i actes religiosos que arribaran a tots els barris de la ciutat durant set dies que culminaran amb l’Encontre Gloriós el Diumenge de Resurrecció als peus de la Torrent en el nucli antic de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.183.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.