Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Abril del 2022
FUTBOL

El Torrent CF es conjura en el tram final de la lliga per a somiar amb la promoció

Els de Jareño són un dels equips més en forma mancant 5 partits per a acabar la lliga després de guanyar 12 dels últims 15 punts disputats

El Torrent pot fer història de nou amb un altre entrenador torrentí en la banqueta. Els de Jareño estan endollats i són ara mateix el segon millor equip per ratxa de resultats en els últims cinc partits, una dinàmica que pot ficar als torrentins en la promoció d’ascens.

 

El partit davant el Jove Español d’Alacant és la primera de les cinc finals que té l’equip. A casa es mesurarà davant líder, el filial del València CF i l’Elx Il·licità en dos partidaç que ompliran segur el camp. Fora de casa li ho jugarà tot davant un en teoria fàcil desplaçament en Beniganim i en l’última jornada davant un Atzeneta que es juga l’ascens, i partidaç en tota regla davant un equip que ha perdut la seua ratxa en els últims dues trobades.

 

La moral està tan alta que els torrentins van golejar a un totpoderós Olimpic de Xàtiva en el seu últim partit a casa. En el minut 17 Adrián Domínguez, que està imparable, obria la llanda i posava el 1-0. L’atacant taronja va aprofitar el metre que li va donar la defensa xativina per a rematar un córner al primer pal. Només cinc minuts més tard tornava a colpejar el Torrent. Després va ser Juliá qui, des de la vora de l’àrea, va finalitzar una bona jugada col·lectiva del seu equip.

 

En la segona meitat els torrentins van encaixar un gol però lluny de perdre els nervis van seguir concentrats i van aprofitar una pena màxima per a marcar el tercer que va convertir Julià. En el ‘90 els torrentins van demostrar la seua ganes amb la golejada amb el 4-1, obra de Blay.

 

Els cap de bestiar punts collits a casa són or ja que ara estan empatats amb l’Oriola, cinqué, i deixar arrere a dos aspirants com el Roda o el Torrellano, que van perdre aquesta jornada els seus partits. El pròxim compromís dels de Jareño serà el Jove Español a Sant Vicent del Raspeig. D’altra banda, el davanter Germán Rabasco s’ha acomiadat en les últimes hores del Torrent CF després d’una llarga recuperació de lesió de de lligament creuat

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.153.51

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.