Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Abril del 2022
CULTURA

L'Auditori acull l'obra "L'home coixí", protagonitzada per Belén Cuesta i Ricardo Gómez

Per part seua, el diumenge 10 d'abril, a les 19h, serà el torn de de la música amb un programa que reuneix dues obres mestres de la literatura simfònica, la Simfonia núm. 5 de Beethoven i la Simfonia núm. 9

L'Auditori de Torrent acollirà dissabte que ve, dia 9 d'abril, la funció L'home coixí, una obra escrita per Martin McDonagh, que estarà dirigida per David Serrano i protagonitzada per Belén Cuesta i Ricardo Gómez, els qui faran les delícies del públic amb una infinitat de situacions dramàtiques que mostren els horrors del nostre món. La protagonista, Katurian, una escriptora de relats curts en els quals es descriuen maltractaments cap a menors, és arrestada per la policia d'un estat totalitari, encara que aquesta detenció amaga més del que puga semblar a simple vista.

Per part seua, el diumenge 10 d'abril, a les 19h, serà el torn de de la música amb un programa que reuneix dues obres mestres de la literatura simfònica, la Simfonia núm. 5 de Beethoven i la Simfonia núm. 9 en el meu menor op. 95 de Dvorak, també coneguda com a Simfonia del Nou Món, una sorprenent mescla de melodies índies i bohèmies, i una de les més cèlebres i interpretades simfonies que ha donat la història de la música. Aquest interessant programa serà magistralment interpretat per l'Orquestra de Cambra de València - OCV, una agrupació amb més d'una dècada de trajectòria, que en aquesta ocasió àmplia la seua plantilla habitual per a oferir aquest concert en format d'orquestra simfònica.


Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’*Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

Teniu alguna traducció millor?

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.165.122.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.