Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 31 de Març del 2022
OCUPACIÓ

La Fundació de María Auxiliadora organitza la seua I Jornada d'Empreses Socials

La Jornada ha tingut com a objectiu sensibilitzar i fidelizar a empreses col·laboradores amb la per a la contractació de persones, realització de pràctiques i/o col·laboracions econòmiques o de béns i serveis

La Fundació María Auxiliadora ha organitzat la seua I Jornada d'Empreses Socials, Solidàries, Somiadores i Salesianes en l'Antic Mercat. La Jornada ha tingut com a objectiu sensibilitzar i fidelitzar a empreses col·laboradores amb la per a la contractació de persones, realització de pràctiques i col·laboracions econòmiques i de béns i serveis. Les 73 persones assistents a la Jornada han pogut conéixer millor la labor que la Fundació realitza des del projecte Empra't.



La jornada ha començat amb els resultats del Projecte de l'any 2021 en el qual s'han atés 487 persones en el Projecte d'Ocupació, s'han dut a terme 1830 intervencions individuals i grupals, s'han realitzat 951 seguiments, s'han gestionat 112 ofertes d'ocupació i s'han dut a terme 50 contractacions laborals.



També s'han presentat 3 experiències d'èxit d'inserció laboral. Tres destinataris i 3 empreses col·laboradores del projecte d'Empra't han donat el seu emotiu testimoniatge de com el seu pas pel projecte i la seua contractació laboral han transformat les seues vides.



Manuel Izquierdo, Coordinador del Projecte i Paco Fenoll, Director de la Fundació a la Comunitat Valenciana han presentat la metodologia de treball i han fet una crida a la col·laboració. Les entitats socials necessiten empreses col·laboradores per a la realització de pràctiques no laborals i per a la inserció laboral dels destinataris dels seus projectes.



La Fundació María Auxiliadora ha agraït a les empreses col·laboradores assistents i ha conclòs la jornada amb un espai de Networking en el qual les empreses assistents han pogut conéixer-se i presentar els seus productes o serveis mentre els mateixos alumnes dels Cursos de Servei d'àpats de l'Entitat han servit un gran esmorzar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.142.115

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.