Dimarts, 29 de Març del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic s'emporta el derbi torrentí aleví femení

CEF Hispanic Torrent CF 4 CD Monte Sion 2

Segon derbi femení que es disputa a la ciutat de Torrent. Novament, es tornaven a enfrontar les xiquetes del CEF Hispanic Torrent CF i el CD Muntanya Sion, en el Sant Gregori, partit de la lliga Valenta 8 segona fase grup 3B. Partit que donava l'opció d'aconseguir el lideratge i un pas molt important per a quedar primeres de grup 3B de la fase 2 i que quasi es definirà en el partit de tornada.

Partit jugat en la matinal del dissabte en un dia gris i amb algunes gotes d'aigua que mantenien la gespa molt ràpida, pese al resultat la trobada va ser bastant igualat, no obstant això, la primera meitat les hispàniques van ser sempre un escaló per damunt de les col·legiales que encaixaven el primer punt en el minut 4, obra de la torrentina Sara 1-0, el segon gol de les locals va ser en el minut 10, obra de Marta Lino després d'un fort tret que no va poder atallar Sofia, que es va trobar amb la pluja i la pilota mullada el que provoque que se li escorreguera dels guants i acabara en el fons de la porteria, amb el 2-0 s'arribe al descans.

El segon temps va ser un altre partit les de Desi van eixir amb ganes de donar la volta al marcador, amb un joc més incisiu i intens van sorprendre les hispàniques, que veien com les amigonianes acurtaven diferències 12 minuts després obra de la seua capitana Marta Rubio 2-1, van reaccionar les tarongines i en el minut 51 de nou Marta Lino tornava a ampliar diferències 3-1, un minut més tard Paula Canyada marca un bonic gol de vaselina per a sentenciar amb el 4-1, les col·legiales lluny de abaixar els braços en el minut 54 i també obra de Marta Rubio acurten diferències 4-2, es veia la igualtat i l'emoció deixant així el resultat definitiu.

Partit que ha acabat del costat de les torratines que pese al resultat, han patit més del compte per a doblegar a les col·legiales de la Monte Sión, on la gespa mullada ha sigut un vertader problema per a les porteres, ja que amb els guants mullats han patit molt per a retindre les pilotes.