Dimarts, 29 de Març del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic comença la segona volta amb victòria davant el San Blas

CEF Hispanic Torrent 6 CFS Sant Blas Saix 3

Primera trobada de la segona volta de la fase d'ascens a lliga nacional de futbol sala femení en l'Anabel Medina davant les xiques del Sant Blas Saix. Les alacantines es van presentar a Torrent amb l'equip just per a iniciar la trobada, tot semblava anar de cara per al quadre torrentí, però les de Saix van arribar a Torrent amb la idea de plantar cara i anar pel partit, si els forces els aguantaven.

Les de M. José, sabedores de la falta de canvis de les visitants, van eixir en tromba al partit per a intentar solucionar la trobada, forta pressió i partit amb ritme alt, al minut 1 les torrentines ja es ficaven amb gol de Lesley, les xiques de Natalia mostraven el coratge i qualitat que aporten i Elena en el minut 4 posava taules en l'electrònic 1-1, el partit convertit per tots dos conjunts en un xoc de trens que va posar al minut 12 al davant a les de Saix gràcies a Elena 1-2 i a penes passat un minut, Carmen retornava la igualada a l'electrònic 2-2 i posteriorment les torrentines estavellen una pilota en el travesser al qual cal afegir les parades d'Amparo que evitava que les locals se n'anaren al descans amb més diferència.

La Segona meitat arranque també amb un alt ritme, s'esperava la baixada física de les visitants, però increïblement continuaven aguantant, les locals movent banqueta amb el pas dels minuts anaven prenent terreny a les alacantines, malgrat que Amparo i la bona defensa aguantaven el tipus, fins que en el minut 28 Lesley cap al 3-2, passats uns segons falta que llança directa Lesley i en intentar buidar Elena fica l'esfèric en la seua pròpia porteria i posa el 4-2, desconcerte visitant que aprofita Cris per a fer el 5-2.

Les de Natalia mostren la qualitat que tenen i obliguen Núria a fer parades de mèrit, però compliment el minut 30 Olga posa el 5-3 per a ficar-se en el partit, sorprenent l'aguant físic de les d'Alacant que continuaven plantant cara i defensant-se com atenticas guerreres, bandereres per Amparo sota pals, fins que en l'últim minut María cap al 6-3 definitiu que dóna diferència de gols particular a les hispàniques.

Victoria merescuda de l'equip de M. José davant les xiques de Sant Blas que sense canvis van lluitar fins a l'últim segon, les de Torrent es posen quartes per a rebre la pròxima jornada a l'Alboraia, partit que s'espera que siga d'infart.