Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de Març del 2022
PP

El PP critica que al Pantà no arribe res dels 5 milions per a asfaltar l'Avinguda al Vedat

Folgado: “El Pantà, com *Calicanto i molts carrers del municipi precisen de reasfaltat i no parxeos que salten amb les pluges, ací és on fa falta invertir i no destinar 5 milions d'euros únicament a asfaltar l'Avinguda al Vedat”.

Els populars de Torrent s'han desplaçat fins a la urbanització El Pantà de Torrent, per a comprovar in situ el mal estat de la calçada en molts carrers, alertats pels veïns, els qui ja han interposat diferents queixes davant el consistori, sense cap resposta.

 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha pogut comprovar al carrer Ávila –calle d'accés a la urbanització- la quantitat de foradades i forats en els quals caben rodes senceres de vehicles, la qual cosa suposa un perill per al trànsit rodat en tota la urbanització.

 

Folgado ha afirmat que “El Pantà, com Calicanto i molts carrers del municipi precisen de reasfaltat i no parxeos que salten amb les pluges, ací és on fa falta invertir i no destinar 5 milions d'euros únicament a asfaltar l'Avinguda al Vedat”.

 

Va ser el propi alcalde de Torrent, Jesús Ros, qui, a preguntes dels periodistes, en la roda de premsa retransmesa, en la qual es van presentar les inversions de 2022, va afirmar que no s'asfaltarien els carrers del Pantà. Circumstància que des del PP s'ha criticat hui.

 

Els populars han denunciat una vegada més “l'alcalde de Torrent segueix el seu full de ruta allunyat de la realitat que pateixen els torrentins, amb inversions on no fan falta, en obres que no són necessàries, deixant completament abandonats els barris que sí que requereixen inversions i on viuen veïns que paguen imposats com els que més”.

 

Psoe respon

El grup municiapl PSOE ha contestat referint-se que "Folgado torna a la càrrega amb les seues mentides i les seues manipulacions. Els plans 200.000 de pavimentació de vies públiques inclou més de 90 vies en el nucli urbà i urbanitzacions en les quals es renovarà el paviment, les voreres o totes dues coses. El Pla Ficus inclou a més el subministrament d'aigües i clavegueram del Pantà, la Sra. Folgado ho sap i encara així vol mentir als veïns i veïnes prometent-los coses que no tenen sentit. No contenta amb això, intenta manipular sobre el metre i l'autovia d'accés a la ciutat que MAI han estat plantejant-se per a realitzar corts d'accés."- contesten.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.56.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.