Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Març del 2022
MOROS I CRISTIANS

El Mig Any Fester es recupera este cap de setmana 

Demà, si les condicions meteorològiques ho permeten, s' instal·larà el nou castell per les representacions de Moros i Cristians

La ciutat de Torrent es prepara per a viure de nou la tradicional celebració del Mig Any, un acte en el qual les comparses i filaes ompliran els carrers del municipi al ritme de la música mora i cristiana dissabte que ve 26 de març, com a avantsala de les esperades festes de Moros i Cristians de Torrent a l'estiu.

 

La jornada s'iniciarà amb un esmorzar sobre les 9:30h en el Parc Central, a manera de preàmbul per a la desfilada de l'Entraeta de Mig Any, que donarà inici a les 11:30h des de la parròquia de Mont-Sió fins a la plaça Major, on es reuniran als peus de la icònica Torre per a realitzar el nomenament de càrrecs 2022. 


Així, Nicko Magán Oliva, i Vicent Soler Quilis, capità cristià i moro respectivament, així com Ramón Almerich González, i Eduardo García Moral, reafirmaran els seus càrrecs d'alferes cristià i alferes moro. Després de l'acte, els moros i cristians realitzaran una jornada de “germanor” en l'àgora de Parc Central. 


En aquest aspecte, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, ha volgut destacar “la responsabilitat de les diferents comparses i filaes del municipi durant aquests dos últims anys, esperant pacientment per a celebrar enguany, de nou, una data tan especial per a Torrent”. 


Nou castell de Moros i Cristians
Demà, dijous 24 de març, si les condicions meteorològiques ho permeten, es donarà inici a la instal·lació del nou castell preparat per a les festes de Moros i Cristians, una estructura que servirà per a realitzar els parlaments en els principals actes festius de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.168.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.